IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
1.700 , 00 kr.
2.125 , 00 kr.
Ville, vove, vælge!, kasse

Ville, vove, vælge!, kasse

Ville, vove, vælge! støtter børn i alderen 10-12 år i udviklingen af deres selvforståelse, selvværd og selvtillid. Det sker ved at være positiv selvhævdende. Ved at være selvhævdende på en positiv og empatisk måde, undgår man at undertrykke andre. Positiv selvhævdelse drejer sig om at:

Ville - at kende sig selv og vide, hvem man er, og hvad man vil

Vove - at have mod til at tage initiativ og vise, hvem man er

Vælge - at kunne håndtere valgsituationer og tage beslutninger, som fører til positive konsekvenser både for én selv og for andre.

Ville vove vælge koncentrerer sig om fem temaer:
- identitet og selvhævdelse
- stress og stresshåndtering
- kommunikation
- samarbejde og samspil
- grænsesætning

Som i Trin for Trin 1-4 leveres materialet komplet i en kasse med en manual med teori- og metodeafsnit, 5 temaplakater og en valgstrategiplakat, en plakat til opsummering af undervisningen, 30 manuskort til brug i lektionerne, musik-cd, 4 tegneserier, 5x16 illustrerede samtalekort, kopi- og arbejdsark, forældrebreve og materialer til fri kopiering på cd.

Ville, vove, vælge! er udviklet af CESEL.

Om CESEL


 
 

Folkeskolen skrev blandt andet:

"Og hvor er det godt, at der nu er kommet et gennemarbejdet socialtræningsmateriale, som fortsætter, hvor "Trin for Trin 1-4" slap. Det har vi virkelig haft brug for og savnet i flere år! Tak for det." "Hvor ville jeg bare have ønsket, at vi var blevet undervist i den slags, da jeg selv gik i skole! Tænk nu, hvis mine klassekammerater og jeg selv havde lært noget om, hvad det vil sige at omgås andre på en empatisk måde! Så kunne min generation have haft en lettere teenagetid, hvor vi kunne have koncentreret os om at nyde livet sammen i stedet for at være bange for at dumme sig."

Heidi Friborg Christophersen, Folkeskolen 21. april 2008

 

Læs mere >

< Læs mindre

Vælg format
Ikke på lager
ISBN:
9788723532022
Forlag: SP Forlag 1. udg.
01. okt. 2007
Fag: Socialpædagogiske materialer Niveau: 4. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
2.125 , 00 kr.
1.700 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms