IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
128 , 00 kr.
160 , 00 kr.
Viggos hemmelige ven

Viggos hemmelige ven

Viggo er en tænksom dreng. Mange vil nok kalde ham en nørd, altså på den gode måde. Han har ikke så mange venner. Han er lige flyttet ind i en lejlighed med mor, fordi far er flyttet. Klassekammeraterne spørger og spørger. Nogle griner og driller. Det er han vant til, men nu generer det ham. Han har lyst til at slå fra sig, men vælger at gå. Det får man jo ikke venner af.

Viggos hemmelige ven er en hamster. Mor havde egentlig lovet ham en hund, men det må de ikke have i lejligheden. Hamsteren er faktisk også meget sød. Viggo lærer den små tricks, og han har den med over alt. Når de er uden for lejligheden har han den i jakkelommen. De to hører sammen. De er venner. En dag tager han hamsteren med i skole uden at tænke over det. Det var ikke uden problemer, for pludselig er hamsteren væk.

Lix 8,2

1. udgave 2016

Se opslagLektørudtalelsen lød blandt andet:

“To rigtigt fine historier om Viggo, som er så nysgerrig og eftertænksom at mange vil opfatte ham som en nørd. Det er på tide, at nørde-begrebet får en kærlig og forstående behandling, og det er på tide, at normalitets-loftet hæves en smule. Det hjælper disse to søde, varme og sjove historier med til.”

“To fine bøger for alle mellem 7 og 10 år. God til samtale om ensomhed, hvad det vil sige at være noget særligt eller til dyb fordybelse. Rigtig god til de børn, som er særlig tænksomme - eller måske lidt nørdede. Anbefales.”

Jesper Holtoug, Lektørudtalelse januar 2017


Børn & Bøger skrev blandt andet:

”De første to bind i den nye serie Viggo-bøgerne er både vellykkede og hjertevarme.”

”Det er to dejlige bøger i stift bind og med glittet papir. Bøgerne er særdeles velskrevne i et let og flydende sprog med en god dialog.” ”Jan Solheims farverige og dejlige tegninger findes på så godt som alle opslag i disse to meget vellykkede og hjertevarme historier for børn fra 7-10 år.”

Kurt Kristensen, Børn & Unge nr 1-2017


 


Forfatter(e): Hans Chr. Hansen, ill. Jan Solheim
ISBN: 978 87 7369 984 3

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788773699843
Forlag: Alinea 1. udg.
24. nov. 2016
41 sider
Fag: Dansk Niveau: 1. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
160 , 00 kr.
128 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms