IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
128 , 00 kr.
160 , 00 kr.
Fugletosserne

Fugletosserne

Dette er en fri- og letlæsningsbog, der kan bruges som et supplement til læseundervisningen i grundskolen.

Om serien
Viggo er en tænksom dreng. Mange vil nok kalde ham en nørd, altså på den gode måde.

Han har ikke så mange venner. Han er lige flyttet ind i en lejlighed med sin mor, fordi hans far er flyttet. Klassekammeraterne spørger og spørger. Nogle griner og driller. Det er han vant til, men nu generer det ham.

Han har lyst til at slå fra sig, men vælger at gå. Det får man jo ikke venner af.

Serien er letlæst og gennemillustreret med glade og farverige illustrationer.

Indhold
Viggo er vild med fugle, han har udstyret i orden – rygsæk, gummistøvler, grønt tøj, fuglehatten med en fjer i og så en kikkert, selvfølgelig. Han tager fugletøjet på, når han er i parken.

En dag sidder han ved vandet og spejder efter en isfugl. Pludselig lyder et plask. På den anden side af åen står tre drenge fra klassen. En af dem kaster en sten og råber »Fugletosse«. Det er Søren. Han er en af dem det er lidt synd for. Han kaster kun stenen for at vise, at han tør.

Da Søren bukker sig efter en sten, skubber de to andre ham i vandet og stikker af. Søren kan ikke komme op, så Viggo hjælper ham. Det bliver starten på et nyt venskab. Søren bliver også interesseret i fugle. Så nu er de to »Fugletosser«.

Lix: 9,3

Downloads
Læs uddrag

Læs mere >

< Læs mindre

  “To rigtigt fine historier om Viggo, som er så nysgerrig og eftertænksom at mange vil opfatte ham som en nørd. Det er på tide, at nørde-begrebet får en kærlig og forstående behandling, og det er på tide, at normalitets-loftet hæves en smule.
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788773699850
  Forlag: Alinea 1. udg.
  24. nov. 2016
  43 sider
  Fag: Dansk Niveau: 1. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
  160 , 00 kr.
  128 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   “To rigtigt fine historier om Viggo, som er så nysgerrig og eftertænksom at mange vil opfatte ham som en nørd. Det er på tide, at nørde-begrebet får en kærlig og forstående behandling, og det er på tide, at normalitets-loftet hæves en smule. Det hjælper disse to søde, varme og sjove historier med til.”
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe