IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
98 , 00 kr.
122 , 50 kr.
Victor og Gustav, Ulven

Victor og Gustav, Ulven

Det må gerne være lidt uhyggeligt – og det er det!

Ulven er den anden bog i den spændende serie til de yngste læsere – især drengelæsere. I den første bog blev de to hovedpersoner fanget i mørket på forbudt område i et gammelt, rustent skib nede i havnen. I denne bog huserer en ulv.

De to drenge cykler hjemad en mørk aften. De har været i klubben, og det er blevet lidt sent. De taler om den ulv, der er blevet set lige i nærheden. Der er oven i købet taget et billede af den. Victor tror ikke på det. Ulve lever kun i andre lande, så det må være en hund, der er på billedet.

Midt inde i skoven hører de en lyd. Det lyder som et hyl! Gustav ser to øjne, der lyser inde i mørket. På marken uden for skoven ser det ud til, at ulven går inde ved nogle får, men Victor ler stadig, det må være Gustav, der har fået en ulv på hjernen.

Er det fantasi eller virkelighed?

Lix 6


1. udgave 2015

Se opslagLektørudtalelsen lød blandt andet:

”En spændende, uhyggelig og rigtig god bog for de yngre læsere. En historie som er nem at identificere sig med. Bogen er gennemillustreret med farvelagte tegninger, som er fremragende udført, og som giver den helt rigtige stemming. Man ikke i tvivl om at drengene faktisk er bange. Sproget er veltilrettelagt, formuleret i korte overskuelige sætninger og uden brug af svære ord. Layout og bogudstyr er absolut god kvalitet.”

”Bør anskaffes, da gys altid har mange læsere.”

Boy Olesen, Lektørudtalelse oktober 2015

 


Forfatter(e): Per Østergaard, Ill. Lars Samsøe Rasmussen
ISBN: 978 87 7369 969 0
 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788773699690
Forlag: Alinea 1. udg.
21. okt. 2015
32 sider
Fag: Dansk Niveau: 0. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
122 , 50 kr.
98 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms