IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.sp-forlag.dk
68 , 00 kr.
85 , 00 kr.
Veje til engelsk

Veje til engelsk

når man har læse- og skrivevanskeligheder
”Har du lektier, der skal laves?”
”Engelsk. Det sædvanlige. Tekst og gloser.”

Et helt almindeligt svar på et helt almindeligt spørgsmål. Men for den elev, der har læse- og skrivevanskeligheder, kan lektier i engelsk føles uoverkommelige.

Elever med læse- og skrivevanskeligheder har svært ved at knække den engelske læsekode på egen hånd. Når de ikke får hjælp, risikerer de at blive udsat for det ene nederlag efter det andet, især når tekstmængden øges og kravene til læse- og skrivekompetencen vokser. Der er brug for en indsats på engelskområdet, så disse elever har mulighed for at få en god uddannelse.

Denne fagpjece har ikke hurtige og enkle løsninger, men bidrager med inspiration til engelskundervisningen. Der er mange muligheder for at hjælpe elever med læse- og skrivevanskeligheder, og pjecen sætter fokus på nogle af de muligheder, læreren har.

Afgangskarakteren i engelsk er en nøgle, som enten kan åbne eller lukke døre til videregående uddannelser og studier. Der er brug for langsigtede, holdbare løsninger, så elever med læse- og skrivevanskeligheder kan få en ligeværdig mulighed for at lære engelsk i skolen.

1. udgave 2016

Ønsker du at købe bogen som e-bog til iPads/tablets?

Du skal være opmærksom på, at du kun kan handle med betalingskort i Apps& Books-shoppen. Det er ikke muligt at mikse en bestilling med en bestilling i www.spf-herning.dk og foretage køb i samme proces. Du skal afslutte denne handel, før du eventuelt klikker dig over i www.spfappsandbooks.dk

Du kan gå til e-bogen her
Folkeskolen skrev blandt andet

”Veje til engelsk er en fagpjece fra Special-pædagogisk forlag. En tyk pjece eller en tynd bog. Vælg selv. Under alle omstændigheder er udgivelsen overskuelig og let læst. Og på trods af manglen på ny, glat asfalt på vejene til engelsk byder udgivelsen på en række nyttige informationer, som kan sikre en lidt mere sikker færden i trafikmylderet i engelskundervisningen.”

”Bogen giver forslag til metoder eller tilgange til undervisningen uden at tilbyde egentlige strategier eller konkrete øvelser. Læseren kan måske savne lidt mere konkret hjælp, men på den anden side er det uhyre vigtigt at forstå, at der netop ikke er nogen let vej gennem dysleksijunglen. Det kræver vedholdenhed, forståelse, differentiering og fokus at hjælpe elever med skrive- og læsevanskeligheder til at beherske endnu et sprog. ”Veje til engelsk – når man har læse- og skrivevanskeligheder” tilbyder en overskuelig og let læst indgang til dysleksiens mange udfordringer.”

Alice Buchhave Nørlem, Folkeskolen 18. januar 2017


Sproglæreren skrev blandt andet:

”Et meget kort og letlæst materiale, som mest af alt på positiv vis fik mig til at reflektere og huske på vigtigheden af at hjælpe elever med læse-skrivevanskeligheder i engelskundervisningen.”

Charlotte Skov Urup, Sproglæreren nr 2-2017

 


Forfatter (e): Susanne af Sandeberg, på dansk ved Katja Julia Heuser
ISBN: 978 87 7177 095 7

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788771770957
Forlag: SP Forlag 1. udg.
13. dec. 2016
64 sider
Fag: Engelsk Niveau: Voksenhenvendt Redaktør: Jesper Lyders Andersen
85 , 00 kr.
68 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms