IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
135 , 00 kr.
168 , 75 kr.
Ulvs rejse, bind 1. Dværgland

Ulvs rejse, bind 1. Dværgland

Ulv vågner med et sæt inde i skoven. Han opdager, at hans vadsæk og dolk er forsvundet. Måske er han heldig og kan fange tyven, når han kommer ud i det åbne land. Inden han når så langt, møder han en flok små mænd. De er venlige, men taler lidt underligt, og så har de fanget tyven!

Ulv følger med dværgene hjem til deres dal. Tyvknægten skal straffes, og der er to muligheder. Enten skal han kastes ud fra skrænten eller også skal Ulv overtage ham. Ulv vælger at modtage drengen, Malto. Sammen drager de videre for at finde Ulvs søster. Hun er den eneste overlevende af Ulvs familie, efter hans boplads er blevet overfaldet, røvet og nedbrændt af ukendte gerningsmænd, måske Gråmændene.

Først opsøger de Knarke. Han bor i en træstamme, og han er lidt sær, men han ved meget og giver gode råd. På deres vej kommer de i kontakt med bjergfolk på plyndringstogt, en mystisk fremmed og bjergwolfere.

Ulvs rejse er fire spændende fortællinger til børn fra 10 år. Handlingen udspiller sig i et oldtidsmiljø, hvor Ulv og Malto kæmper mod ondskaben i en verden af uhyrer, mærkelige væsner og mange andre farer. De støder på menneskeædende trolde, kæmper, dværge og lumske grotter i deres jagt efter Ulvs bortførte søster.

lix 20

Forfatter(e): Orla Klausen, ill. forfatteren
ISBN: 978 87 7369 743 6

Ønsker du at købe bogen som e-bog til iPads/tablets?
Du skal være opmærksom på, at du kun kan handle med betalingskort i Apps& Books-shoppen. Det er ikke muligt at mikse en bestilling med en bestilling i www.spf-herning.dk og foretage køb i samme proces. Du skal afslutte denne handel, før du eventuelt klikker dig over i www.spfappsandbooks.dk

Du kan gå til e-bogen her

 

Læs mere >

< Læs mindre

Kan forudbestilles
ISBN:
9788773697436
Forlag: Alinea 1. udg.
17. feb. 2009
47 sider
Fag: Dansk Niveau: 4. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
168 , 75 kr.
135 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms