IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.sp-forlag.dk
612 , 00 kr.
765 , 00 kr.
Turbo Matematik Lærervejledning / Web

Turbo Matematik Lærervejledning / Web

Dette er en digital lærervejledning til matematikundervisningen i udskolingen.

Tilgang
Turbo er en ny serie undervisningsmaterialer målrettet de fagligt mest udfordrede elever i udskolingen. Med seriens udgivelser er det muligt at sammensætte et skræddersyet forløb, der giver eleverne et fagligt løft i dansk og matematik, netop hvor deres udfordringer er størst.

Turbo bygger på den succesfulde praksis, der er kendt fra intensive læringsforløb som Lær for Livet, Drengeakademiet og Plan T, der alle formår at løfte nogle af de fagligt mest udfordrede elever gennem korte intensive læringsforløb.

Med udgivelsen bringes de gode erfaringer fra intensive læringsforløb ud i grundskolen i en form, som let kan integreres i skolehverdagen. Materialerne kan derfor både bruges i særligt tilrettelagte forløb, f.eks. i den understøttende undervisning eller som et supplerende materiale i den ordinære undervisning.

Indhold
Turbo Lærervejledning Matematik støtter dig i din undervisning, så dine elever kan opnå et fagligt løft, uden at det kræver en omfattende forberedelse. Lærervejledningen rummer en grundig side til side-vejledning til alle matematik-elevhæfterne i Turbo-serien. Dertil kommer en introduktion til intensive læringsforløb og ressourcer til at gennemføre en lang række spil og aktiviteter.

Turbo Lærervejledning Matematik er en digital udgivelse og kan efter køb hentes på turbo.alinea.dk

Læs mere >

< Læs mindre

På lager + online
ISBN:
9788723528681
Forlag: Alinea 1. udg.
27. jul. 2018
256 sider
Uddannelse: Folkeskolen Fag: Matematik Niveau: Overbygning-10. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
765 , 00 kr.
612 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms