IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.sp-forlag.dk
49 , 00 kr.
61 , 25 kr.
Tryllestaven Læsekursus 5. Morfemer, 5 stk.

Tryllestaven Læsekursus 5. Morfemer, 5 stk.

Dette er et engangshæfte til læseundervisningen i indskolingen og til undervisning af ordblinde elever og elever med fonologiske vanskeligheder.

Tilgang
I Tryllestaven Læsekursus arbejder eleverne med træning af specifikke områder inden for læsning i ti hæfter. Hvert hæfte er 16 sider. Materialet henvender sig til elever i indskolingen og er særligt egnet til ordblinde elever og elever med fonologiske vanskeligheder. Progressionen er bygget op efter læseudviklingstrinnene.

Opgaver med stavelsesdeling, lydering og rimantologier er gennemgående i hæfterne, da brug af disse strategier er egnet til læseindlæring. Temaerne i hæfterne er derudover vokalglidning, morfemer, forvekslingsord og fremmedord.

Indhold
Lange ord er ofte opbygget af flere orddele – morfemer. Det kan være en stor hjælp i læsning og stavning at dele ordene op i morfemer. Det er især vigtigt at finde frem til ordets kerne, rodmorfemet.

I Tryllestaven Læsekursus 5 arbejder eleverne med morfemer. Opgaverne er udformet som træk streg-opgaver, tegneopgaver samt opgaver med orddeling, stavelsesopdeling og ordsammensætning.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788776076832
Forlag: Alinea 1. udg.
20. feb. 2012
16 sider
Fag: Dansk Niveau: 3. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
61 , 25 kr.
49 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms