IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.sp-forlag.dk
198 , 00 kr.
247 , 50 kr.
Talplancher m. tællerim

Talplancher m. tællerim

21 festlige og farverige talplancher i A4 størrelse. Hver planche indeholder et af tallene 0-20, et muntert tællerim, tiersøjler og en tællelinie. Hver planche er illustreret af John Buchwald.

Gennem talplancherne lærer børn, hvordan tallene ser ud, hvordan de lyder, hvor mange elementer et tal repræsenterer og hvordan et tal skal gengives. Talplancherne er oplagte at bruge i begynderundervisningen til emnerne tierovergang og "gode venner".

Vejledning

Eksempel på talplanche

Tællerim og tællesange

Udstregningsopgaver

Folkeskolen skrev blandt andet:

"Det kan være svært for de mindste elever at forstå tierovergange, men illustrationen på planchen hjælper dem vældig godt på vej. Overgangen vises med to tiersøjler. Når den første er fuld, påbegyndes den næste. I tællelinjen i bunden af kortet vises tallene fra nul til tyve med det aktuelle tal fremhævet.

Talplancherne bør på linje med bogstavkort hænge i de mindste klasser, og her er nogle vældig gode af slagsen."

Mie Ebbensgaard, Folkeskolen 11.11.2005


Dansk Audiologopædi skrev blandt andet:

"Ved at have disse plancher hængende i klassen, gives der mulighed for at eleverne - hvis de hænger i passende højde - kan bruge dem, både til at sætte talbillede på antal, men også til at tælle efter. Visualisering af tiersøjler samt inddragelse af tallet nul gør, at man kan anvende plancherne til at arbejde med positionssystemet." "Et godt materiale til talforståelse, det kan anvendes i enhver børnehaveklasse."

Grethe Kjær, Dansk Audiologopædi marts 2006


Læsepædagogen skrev blandt andet:

"Til hvert tal er der en farvestrålende tegning, der er tilknyttet tallets tællerim. Tællerimet er sjovt og muntert, og tallet er fremhævet i rimet." "Det er nogle sjove og farvestrålende plancher at have hængende i klasselokalet."

Lone Hessilt, Læsepædagogen nr 2 / 2006


 


Forfatter(e):
Carl Anker Christiansen

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723533197
Forlag: SP Forlag 1. udg.
31. dec. 2000
Fag: Matematik - konkrete materialer Redaktør: Jesper Lyders Andersen
247 , 50 kr.
198 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms