IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
58 , 00 kr.
72 , 50 kr.
Storke i Ribe

Storke i Ribe

Storken kommer fra Afrika. Den vil mod nord. Storken flyver i mange dage. Den flyver i hele marts måned. På vejen holder den pause for at finde føde.

Denne stork lander i Ribe. Her er marker og enge. Her er søer og en å. Det er godt for en stork, så kan den finde føde.

Storken flyver hen til en rede. Den bruger reden fra sidste år. Storken lægger sig i reden. Den er træt. Den har haft en lang rejse.

Ribe er stolt af storken. Folk i byen hilser på den. Aviser skriver om storken. Det er en han, Folk håber også, der kommer en hun. 


Lektørudtalelsen lød blandt andet:

“Tre små fagbøger i en serie, Værd at vide skrevet i lix 6-8. Bøgerne er opbygget efter samme skabelon med tekst i små blokke, korte sætninger og sat i korte linier med 2-4 ord pr linie. Derudover fotos, der understøtter og illustrerer tekstblokkene. Ligeledes er der inserater i kontrastfarve. Disse supplerer teksten og giver yderligere informationer. Bøgerne er velegnede til den første faglæsning og kan læses allerede fra 2. klasse (ca 8 år). Alle tre bøger er spændende skrevet og indholdet tilpasset målgruppen.”

Lars Damm Jensen, Lektørudtalelse (05/02) 2 552 670 8 (BS)Folkeskolen skrev blandt andet:

"Alle tre bøger er udstyret med farvestrålende, fotografiske forsideillustrationer, som på hver sin vis vil tiltrække målgruppen. De enkelte sideopslag er alle rigt forsynet med farvefotos og i øvrigt på overskuelig vis opdelt i brødtekst, billedtekst og faktabokse – og alt sammen er det for alle tre titlers vedkommende udført med både pædagogisk og professionel akkuratesse og tæft."

"Både forfatter og forlag har altid i undertegnedes bevidsthed stået for kvalitet og fagligt engagement, og denne nye serie lever fuldt ud op til dette renommé." "Serien henvender sig til både piger og drenge og vil være lige velanbragt på skolebiblioteket som i klassens eget bibliotek og på læseklinikken."

Mogens Bille, Folkeskolen 15.03.05Dansk Audiologopædi skrev blandt andet:

"Teksten er enkelt sat og let at gå til med farvefotos på hvert opslag. Forlaget skriver, at der i serien er lagt vægt på at skrive om emner, der har børns interesse, men især nogle af dem kan også bruges i specialundervisningen af unge og voksne. Især fordi illustrationerne er fotos og dermed ikke rettet mod en bestemt aldersgruppe. Og fordi der på siderne foruden almindelig brødtekst også er faktabokse med kolde facts."

Natasha Epstein, Dansk Audiologopædi juni 2005
 


Forfatter(e):
Kirsten Ahlburg
ISBN: 87 7607 003 4

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788776070038
Forlag: Alinea 1. udg.
02. dec. 2004
16 sider
Fag: Dansk Niveau: 0. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
72 , 50 kr.
58 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms