IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
360 , 00 kr.
450 , 00 kr.
Start

Start

Dette materiale består af et samlingshæfte og en vejledning inden for udviklingen af personlige og sociale kompetencer, som henvender sig til pædagogisk personale i daginstitutioner.

Tilgang
Med Start kan du arbejde målrettet med at udvikle børns sociale og emotionelle færdigheder, som de kommer til udtryk i leg, samtaler og andre hverdagssituationer.

En tidlig introduktion til disse færdigheder øger trivslen og forudsætningerne for en positiv udvikling hos barnet. Materialet er målrettet børn i daginstitutioner.

Indhold
Start består af et samlingshæfte og en tilhørende vejledning.

Samlingshæftet indeholder 18 sociale og emotionelle temaer med øvelser, som er beregnet til at lære børnene nye færdigheder. Til hvert tema er der en vejledning med oplæg til samtaler, når børnene samles, leger og i andre hverdagssituationer. Temaerne afsluttes med en målsætning og de sproglige begreber, som barnet skal lære.
Vejledningen indeholder teori, en beskrivelse af de 18 temaer og betydningen af tilknytning og sociale færdigheder.

Der er også en grundig vejledning i, hvordan materialet anvendes i praksis med skemaer, så noter, refleksioner og børnenes udvikling kan registreres. Endeligt er der vedlagt et forældrebrev, fordi det er vigtigt, at alle parter i børnenes liv inkluderes for det bedst mulige resultat.

Downloads
Pressemeddelelse

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788776075217
Forlag: SP Forlag 1. udg.
17. nov. 2009
29 sider
Fag: Førskole og børnehaveklasse Niveau: Voksenhenvendt Redaktør: Jesper Lyders Andersen
450 , 00 kr.
360 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms