IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
68 , 00 kr.
85 , 00 kr.
Sprogquizzer

Sprogquizzer

om at kunne sin basale grammatik
Sprogquizzer – om at kunne sin basale grammatik er et lille pædagogisk værktøj til at indøve en række færdigheder og sproglige delområder, som kræver øvelse for at kunne nå frem til at mestre dem, f.eks navneordenes køn og flertalsbøjninger og bøjning af udsagns- og tillægsord. I bogen quizzes der med udgangspunkt i de tre store åbne ordklassers grammatik.

Bogens målgruppe er først og fremmest elever, som har dansk som deres andetsprog, men også mange elever, som har dansk som deres modersmål, har brug for at blive mere bevidste om sprogets grammatiske system og struktur. Quizzerne kan derfor anvendes både, når dansk som andetsprog er et fag i f.eks. modtagelsesklasser og i støttecentre, og når dansk som andetsprog er en dimension i klasseundervisningen. Bogen kan selvfølgelig også anvendes i undervisningssituationer, hvor alle elever har dansk som deres modersmål.

Målgruppens alder er meget bred. Den bestemmes alene af, hvor eleverne er i deres tilegnelse af den danske grammatik.

Folkeskolen skrev blandt andet:

"Opgaverne er udmærkede". "Bogen anbefales som supplement til undervisningen i dansk sprog og grammatik fortrinsvis for de tosprogede elever."

Tove Kettner Heiberg, Folkeskolen 19.05.06


Talepædagogen skrev blandt andet:

"Materialet består af en lille let håndterlig bog, der kan bruges i slutningen af ethvert grammatisk forløb." " Man fornemmer straks, at der bag forfatterens indledning ligger en stor praktisk erfaring." "Det er en anbefalelsesværdig bog, som på en god måde sætter fokus på færdigheder, som er nødvendige for grammatik og struktur i sprogtilegnelsen."

Marianne Jessen, Talepædagogen nr 3-2006


Læsepædagogen skrev blandt andet:

"En sjov lille bog, som kan gøre grammatikundervisning lidt sjovere."

Lene Mørkholt, Læsepædagogen nr 5-2006


 


Forfatter(e):
Jette Løntoft
ISBN: 87 7607 228 2

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788776072285
Forlag: SP Forlag 1. udg.
09. mar. 2006
67 sider
Fag: Quizzer Redaktør: Jesper Lyders Andersen
85 , 00 kr.
68 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms