IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
328 , 00 kr.
410 , 00 kr.
SOL - Sprog og leg

SOL - Sprog og leg

Dette er en flergangsbog til pædagoger i daginstitutioner og lærere i indskolingen.

Tilgang
Tilegnelse af ord er ikke nok for at kunne begå sig. Børn har også brug for kommunikationsstrategier. For at sprogtilegnelse skal lykkes, skal de voksne have fælles forståelse for sprogudvikling, kunne sætte ord på barnets og egne handlinger og være opmærksomme på, at signaler kan aflæses forskelligt.

SOL – Sprog og leg fungerer som en opslagsbog med lege, aktiviteter og tips til pædagogisk praksis. Materialet er til børn fra 2-9 år med et eller flere sprog. Kapitlerne er farveinddelt, så de passer til TRAS-materialet. I forbindelse med sprogvurderingen fra Familie- og forbrugerministeriet er der målrettet inspiration til det opfølgende, sprogpædagogiske arbejde. SOL-systemet er et katalog til praksis og bygger videre på den fond af viden om sprog, sprogudvikling og vanskeligheder med sproget, som Tras-håndbogen indeholder. Tras-håndbogen rummer stor faglig indsigt og veldokumenteret viden og er oplagt som teoretisk grundbog.

Indhold
Sprog og leg indeholder over 100 sproglege og idéer til lege med fokus på de sproglige forudsætninger for læsning.

Bogens aktiviteter har klare mål og fremgangsmåder kort beskrevet, så den voksne kan tilbyde spændende og værdifulde oplevelser med sproget med hjælp fra ting i hverdagen og masser af god fantasi.

Downloads
Kopiark

Læs mere >

< Læs mindre

Ikke på lager
ISBN:
9788776073923
Forlag: SP Forlag 1. udg.
10. mar. 2008
164 sider
Fag: Førskole og børnehaveklasse Niveau: Voksenhenvendt Redaktør: Jesper Lyders Andersen
Denne udgave er ikke længere til salg