IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
158 , 00 kr.
197 , 50 kr.
Specialpædagogisk Guide til læsning og skrivning

Specialpædagogisk Guide til læsning og skrivning

Dette er en fagbog til lærere, der arbejder med elever, der har svært ved at læse og skrive.

Der er sket meget på læseområdet siden Specialpædagogisk guide til læsning udkom i 2006. Nye forskningsresultater af, hvad der virker for elever med læse- og skrivevanskeligheder, giver anledning til nye tiltag og aktiviteter for eleverne. Enkelte afsnit i denne 2. udgave er derfor skrevet om.

Specialpædagogisk guide til læsning og skrivning er en håndbog til lærere, der arbejder med elever i 1. og 2. klasse, der har svært ved at lære at læse og skrive og til ældre elever, der ikke er kommet i gang med tilegnelsen af skriftsproget. Bogen beskriver undervisning i den inkluderende skole og organisering af arbejdet med elever, som har særlige behov.

Det gennemgående tema i bogen er det bevidste og målrettede arbejde med den enkelte elev. I forbindelse med dette er der udarbejdet en model for undervisningsforløb, som indeholder afdækning af elevens færdigheder, idéer til metoder og aktiviteter og endelig en evaluering af det lærte.

Grundbogen viser et konkret eksempel på en elevs testning, undervisning og re-testning. Den indeholder desuden afsnit om andre læsepædagogiske oplæg, om computeren som hjælpemiddel og et afsnit om, hvordan forældrene bedst kan støtte deres barn i hjemmearbejdet.

Downloads
Kopiark 1
Kopiark 2
Kopiark 3
Kopiark 4

Læs mere >

< Læs mindre

  ”Hele materialet er meget nemt at gå til både i praksis og i selve læsningen og forståelsen af tankerne bag. Guiden kan nemt bruges på flere måder end den anbefalede, fordi opbygningen af de enkelte afsnit samtidig giver en teoretisk begrundelse for de forskellige tiltag.
  Læsepædagogen
  På lager
  ISBN:
  9788776077921
  Forlag: SP Forlag 2. udg.
  01. jan. 2013
  88 sider
  Fag: Dansk Niveau: Voksenhenvendt Redaktør: Jesper Lyders Andersen
  197 , 50 kr.
  158 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   ”Hele materialet er meget nemt at gå til både i praksis og i selve læsningen og forståelsen af tankerne bag. Guiden kan nemt bruges på flere måder end den anbefalede, fordi opbygningen af de enkelte afsnit samtidig giver en teoretisk begrundelse for de forskellige tiltag. Læsningen af denne guide giver et hurtigt, klart og tydeligt billede af, hvor og hvordan man i skolen kan arbejde med den tidlige skriftsproglige læring.”
   Læsepædagogen
   Feltgruppe