IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
548 , 00 kr.
685 , 00 kr.
Sømbrættet

Sømbrættet

Matematiske aktiviteter med 4 sømbrætter
Inspirationsbog med mange idéer til praktisk anvendelse af de 4 sømbrætter i en eksperimenterende og undersøgende undervisning.

Et overskueligt redskab til at få overblik og mulighed for hensigtsmæssigt at udvælge og tilrettel-ae-gge aktiviteter med sømbrættet i pædagogiske sammenhænge.

De matematiske aktiviteter er emneopdelt i stigende sværhedsgrad. Forslagene kan være en beskrivelse af en aktivitet, vejledning, øvelse, opgave med løsningsforslag eller et oplæg med forklaring. Bogen er på 80 sider.

Den medfølgende cd indeholder mere end 200 kopiark.

Se eksempler her

Folkeskolen skrev blandt andet:

”En bog, der ganske glimrende gennemgår de utallige muligheder, der er for en eksperimenterende og undersøgende matematikundervisning, når man vælger at bruge et sømbræt.”

”Der er i bogen et utal af aktivitetsforslag, emneopdelt, til anvendelse lige fra børnehaveklasse til 9.-10. klassetrin.” ” 115 forslag alene på det traditionelle fem gange fem-sømbræt. Hvor arbejdet med det almindelige bræt i dag er integreret i ethvert lærebogssystem, gælder det ikke for de andre typer. Her er forslag til arbejde, der kan hjælpe elever, der skal have en mere visuel og praktisk arbejdsgang, og der er inspiration at hente i forslag til arbejde på et cirkelsømbræt. Et særdeles anvendeligt materiale til brug på alle klassetrin.

Absolut en bog med ideer, der kan hjælpe med til at styrke elevernes indlæring af de matematiske færdigheder, styrke den eksperimenterende og undersøgende undervisning, der er så vigtig for, at der kan opbygges en god forståelse for matematiske begreber. Brug den.”

Lars Zeuthen Engraf, Folkeskolen 29.03.05

 


Forfatter(e): Bent Nørgaard
ISBN: 87 7607 090 5

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788776070908
Forlag: SP Forlag 1. udg.
26. nov. 2004
80 sider
Fag: Matematik - bøger og arbejdshæfter Niveau: Voksenhenvendt Redaktør: Jesper Lyders Andersen
685 , 00 kr.
548 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms