IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
75 , 00 kr.
93 , 75 kr.
Simon, hvor katten er bolden?

Simon, hvor katten er bolden?

Dette er en flergangsbog, der kan bruges som et supplement til danskundervisningen i indskolingen.

Tilgang
Serien om Simon er for alle fodboldglade begynderlæsere. Bøgerne handler om Simon, der elsker at spille fodbold. Det er en serie letlæste bøger, som henvender sig til børn i indskolingen (og på mellemtrinnet).

Indhold
Simon spiller fodbold i parken sammen med Mark, Anton og Egon. Pludselig skyder Egon en meget høj bold, som lander i en have. Hvem henter bolden?

Lix: 4.

Læs uddrag

Læs mere >

< Læs mindre

  To meget fine små bøger for begynderlæseren om at spille og lege med en fodbold. Utroligt, at man stadig kan finde på små historier med og om fodbolden. Her er ikke klubfodbold, men helt almindelige drenge, der leger sammen. Det vil alle drenge kunne identificere sig med.
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788771870275
  Forlag: Alinea 1. udg.
  21. dec. 2016
  23 sider
  Fag: Dansk Niveau: 0. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
  93 , 75 kr.
  75 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   To meget fine små bøger for begynderlæseren om at spille og lege med en fodbold. Utroligt, at man stadig kan finde på små historier med og om fodbolden. Her er ikke klubfodbold, men helt almindelige drenge, der leger sammen. Det vil alle drenge kunne identificere sig med. Jan Solheims fine illustrationer lægger sig tæt op af teksten og understøtter dermed læsningen. Igen et par fodboldbøger, der vil appellere til de nye læsere og nok især drengene. Anbefales indkøbt til både folkebibliotek og PLC.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe