IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.sp-forlag.dk
532 , 00 kr.
665 , 00 kr.
Turbo, Sammensatte ord (20 stk)

Turbo, Sammensatte ord (20 stk)

Dette er en sampak med 20 stk.

Tilgang
Turbo er en ny serie undervisningsmaterialer målrettet de fagligt mest udfordrede elever i udskolingen.

Med seriens udgivelser er det muligt at sammensætte et skræddersyet forløb, der giver eleverne et fagligt løft i dansk og matematik, netop hvor deres udfordringer er størst.

Turbo bygger på den succesfulde praksis, der er kendt fra intensive læringsforløb som Lær for Livet, Drengeakademiet og Plan T, der alle formår at løfte nogle af de fagligt mest udfordrede elever gennem korte intensive læringsforløb.

Med udgivelsen bringes de gode erfaringer fra intensive læringsforløb ud i grundskolen i en form, som let kan integreres i skolehverdagen. Materialerne kan derfor både bruges i særligt tilrettelagte forløb, f.eks. i den understøttende undervisning eller som et supplerende materiale i den ordinære undervisning.

Indhold
Når dine elever arbejder med Sammensatte ord, får de styr på, hvordan de skriver de sammensatte ord korrekt. Elevernes individuelle arbejde i hæftet suppleres af en lang række spil og aktiviteter. Disse finder du i lærervejledningen, hvor du også finder en grundig side til side-vejledning til elevhæftet.

Læs mere >

< Læs mindre

Vælg format
På lager
ISBN:
9788723530622
Forlag: SP Forlag 1. udg.
01. apr. 2018
24 sider
Fag: Dansk Niveau: Overbygning-10. klasse
665 , 00 kr.
532 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms