IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
115 , 00 kr.
143 , 75 kr.
Sagaen om Sigurd, bind 1. Siggi Svinedreng

Sagaen om Sigurd, bind 1. Siggi Svinedreng

Dette er en fri- og letlæsningsbog til danskundervisningen på mellemtrinnet.

Om serien
Sagaen om Sigurd er en serie for børn fra 10-års alderen, der har lyst til at læse en medrivende middelalderfortælling med både realistiske scener og eventyrstemning.

Ensomhed, stolthed, had, forræderi og hævn er gennemgående temaer i historien om den unge, plagede hovedperson Sigurd, som forsøger at finde ud af, hvem han er, og hvor han stammer fra.

Serien er præget af brutale beskrivelser, men indføling og medmenneskelighed kendetegner fortællingens centrale personer.

Indhold
Sigurd kender ikke sin far, som kongen har besejret i kamp. Kongen er gift med Sigurds mor Herdis. De har fået to sønner, Sigurds halvbrødre Hune og Alf. Sigurd bliver behandlet som en træl af Hune, Alf og kongen. Han bliver kaldt Sigge Svinedreng, fordi han skal passe svinene. Imens tager de to kongesønner sig af hestene, selvom de rider dårligere end Sigurd. Han bliver hånet, og hvis han slår igen, når brødrene vil tæve ham, får han pisk.

En dag kommer krigeren Brage Sværdarm til kongen for at tilbyde at oplære hans sønner til kamp. Sigurd må ikke tage med, selvom han er den ældste. Kongen sender sine egne sønner af sted, men de er hverken modige, stærke eller seje nok til at blive krigere. Sigurd er både modigere og stærkere end sine halvbrødre, så han stikker af.

Lix: 10

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788773696040
Forlag: Alinea 1. udg.
26. aug. 2005
46 sider
Fag: Dansk Niveau: 3. klasse Redaktør: Trine Risom-Andersen
143 , 75 kr.
115 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms