IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
522 , 00 kr.
652 , 50 kr.
Regningsarter, pakke á 20 stk.

Regningsarter, pakke á 20 stk.

Dette er en engangsbog til matematikundervisningen i udskolingen.

Tilgang
Turbo er en ny serie undervisningsmaterialer målrettet de fagligt mest udfordrede elever i udskolingen. Med seriens udgivelser er det muligt at sammensætte et skræddersyet forløb, der giver eleverne et fagligt løft i dansk og matematik, netop hvor deres udfordringer er størst.

Turbo bygger på den succesfulde praksis, der er kendt fra intensive læringsforløb som Lær for Livet, Drengeakademiet og Plan T, der alle formår at løfte nogle af de fagligt mest udfordrede elever gennem korte intensive læringsforløb.

Med udgivelsen bringes de gode erfaringer fra intensive læringsforløb ud i grundskolen i en form, som let kan integreres i skolehverdagen. Materialerne kan derfor både bruges i særligt tilrettelagte forløb, f.eks. i den understøttende undervisning eller som et supplerende materiale i den ordinære undervisning.

Indhold
Når dine elever arbejder med Regningsarter, får de styr på det grundlæggende om de fire regningsarter, og de lære strategier til at regne opgaver med plus, minus, gange og division. Elevernes individuelle arbejde i hæftet suppleres af en lang række spil og aktiviteter. Disse finder du i lærervejledningen, hvor du også findes en grundig side til side-vejledning til elevhæftet.

Hæftet sælges i pakker á 20 stk.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723530592
Forlag: SP Forlag 1. udg.
01. apr. 2018
24 sider
Fag: Matematik Niveau: 7. klasse-10. klasse
652 , 50 kr.
522 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms