IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.sp-forlag.dk
30 , 00 kr.
37 , 50 kr.
Turbo, Regningsarter

Turbo, Regningsarter

Når dine elever arbejder med Regningsarter, får de styr på det grundlæggende om de fire regningsarter, og de lære strategier til at regne opgaver med plus, minus, gange og division. Elevernes individuelle arbejde i hæftet suppleres af en lang række spil og aktiviteter. Disse finder du i lærervejledningen, hvor du også findes en grundig side til side vejledning til elevhæftet.

Regningsarter er en udgivelse i serien Turbo.

Turbo er en ny serie undervisningsmaterialer målrettet de fagligt mest udfordrede elever i udskolingen. Med Turbo udgivelserne er det muligt at sammensætte et skræddersyet forløb, der give dine elever et fagligt løft i dansk og matematik, netop hvor deres udforinger er størst.

Turbo materialerne bygger på den succesfulde praksis, der er kendt fra intensive læringsforløb som Lær for Livet, Drengeakademiet og Plan T, der har formået at løfte nogle af de fagligt mest udfordrede elever gennem korte intensive læringsforløb.

Med udgivelsen bringes de gode erfaringer fra intensive læringsforløb ud i grundskolen i en form, som let kan integreres i skolehverdagen. Materialerne kan derfor både bruges i særligt tilrettelagte forløb for mindre elevgrupper og som et supplerende materiale i den ordinære undervisning.

 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723528544
Forlag: Alinea 1. udg.
26. feb. 2018
24 sider
Uddannelse: Folkeskolen Fag: Matematik Niveau: 7. klasse-10. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
37 , 50 kr.
30 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms