IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
112 , 00 kr.
140 , 00 kr.
Quiz i skolefag 2

Quiz i skolefag 2

Bogen indeholder over 2500 spørgsmål fordelt på 2 niveauer til de 9-13 årige. Opgaverne er opdelt efter de fag, børnene har i skolen: dansk, natur/teknik, matematik, engelsk, historie, kristendom, musik og hjemkundskab. Opgaverne er bl.a valgt ud fra fagenes læseplan og relevante undervisningsbøger.

Med spørgsmål og svar på samme side er bogen både hurtig og overskuelig. Til nogle spørgsmål er der flere rigtige svar, og da er svaret i bogen blot et eksempel på, hvad man kan svare.

De sjove og udfordrende opgaver lægger op til paratviden, sproglig opmærksomhed og talbevidsthed. Det vil være oplagt, at faglæreren quizzer med klassen inden for sit fag, ligesom klasselæreren kan bruge bogen ved fødselsdag, i klassens tid, på lejrtur m.v.

Børnene ved mere om nogle emner end andre, derfor er det nærliggende at bruge opgaverne til at få en snak med børnene om de emner, hvor paratviden, sproglig bevidsthed eller talbevidsthed mangler.

Folkeskolen skrev blandt andet:

"Opgaverne er varierede og opfindsomme. Mange forekommer meget lette, men det er nok nødvendigt i relation til målgruppens store aldersspredning." "Bogen vil kunne anvendes af faglærere, pædagoger, vikarer, forældre og elever. Bogen kan bruges i tilknytning til undervisningen eller som et mere underholdende indslag i klassen."

Tove Kettner Heiberg, Folkeskolen 15.03.05


 


Forfatter(e): Kirsten Ahlburg
ISBN: 87 7607 092 1

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788776070922
Forlag: SP Forlag 1. udg.
26. jan. 2005
108 sider
Fag: Quizzer Niveau: 3. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
140 , 00 kr.
112 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms