IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
115 , 00 kr.
143 , 75 kr.
Enya, bind 4. Prøven

Enya, bind 4. Prøven

Enya er en magisk eventyrserie om troldtøsen Enya, der ender som Vor Frue. Hovedpersonerne har overnaturlige evner, der bliver brugt i kampen for at opnå et bedre liv. Sproget i bøgerne er enkelt med mange flotte illustrationer, der understøtter historien og viser det skiftende stemninger i handlingen.

Enya er plejebarn hos Lars Kusk og hans kone. En dag overhører hun en samtale, som giver hende stof til eftertanke. Hvorfor er folk bange for hendes øjne? Hvad sker der, når hun får de sære syn? Hvorfor kalder de hende troldtøs?

Enya når frem til Slottet i Søen, hvor Krystalklanen med Fruen Rea og hendes søn holder til. Her møder hun kulde og mistænksomhed hos Mester Tamiel. Rea bliver overbevist om, at Enya er hendes barnebarn, datter af hendes afdøde datter Safir, som stak af for at gifte sig med en mand fra De Fremmede. Enya er nødt til at gennemføre en krævende prøve, så slægtens allerøverste forstår, at hun er Vor Frue, og at Prins Rami er hendes rette tilkommende. Det gør Enya glad, men et opgør med mester Wurma rykker faretruende nærmere, for han vil have sin datter gift med prinsen.

Lix: 8,2

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788773695098
Forlag: Alinea 1. udg.
07. apr. 2005
46 sider
Fag: Dansk Redaktør: Trine Risom-Andersen
143 , 75 kr.
115 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms