IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
115 , 00 kr.
143 , 75 kr.
Prins Teseus, bind 5. Skæbnens lod

Prins Teseus, bind 5. Skæbnens lod

Teseus er en dramatisk og begivenhedsrig serie om prins Teseus’ besværlige rejse til Athen, hvor han skal overtage tronen efter sin far. Rejsen er en farefuld færd, hvor han skal besejre en kyklop, Den Grå og Strækkeren for at lukke tre porte til de dødes verden. Han skal overliste Medea og hendes heksekunster og gå ind i den hellige labyrint for at kæmpe mod Minotaurus. Undervejs får Teseus hjælp af Poseidon og selve Jordens Moder, Demeter.


De 14 udvalgte unge fra Athen skal ind i labyrinten, hvor Minotaurus venter på at æde dem. Teseus har en plan. De skal køre Minotaurus træt, så slår Teseus til. Bagefter må de finde ud af, hvordan de kommer ud af labyrinten igen. På vej ind i hulen får Teseus et nøglegarn af en gammel mand. Han binder garnet til indgangen og lader nøglen rulle, så de kan følge tråden tilbage, hvis de overlever.

Et fjernt brøl når deres ører. Uhyret venter. Det isner ned ad ryggen på dem alle. Kampen går i gang. Teseus vinder, men han bliver hårdt såret i det ene ben. Uden for hulen venter Ariadne. Hun tager dem med tilbage til Athen. Teseus og Ariadne elsker hinanden, men guderne er imod. Hvad skal de stille op, når guderne har bestemt deres skæbne anderledes? Teseus har en opgave. Han skal være konge i Athen og følge byens regler om, at alle skal være lige for loven.

Lix 10,4

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788773698006
Forlag: Alinea 1. udg.
11. jun. 2014
47 sider
Fag: Dansk Niveau: 2. klasse Redaktør: Trine Risom-Andersen
143 , 75 kr.
115 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms