IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
58 , 00 kr.
72 , 50 kr.
Pilen og æblet - historien om Wilhelm Tell

Pilen og æblet - historien om Wilhelm Tell

Historien om Wilhelm Tell
Lette legender er et godt tilbud til nye læsere, hvor drengene i meget høj grad kan være med. 

Serien er lette udgaver af kendte klassiske legender fulde af drama og spænding på lix 6-8 til den første læsning. Alle bøgerne i serien er illustreret med sort/hvide tegninger, der både underholder og understøtter teksten. De indbydende omslag med farveillustrationer vil appellere til både drenge og piger. 

Den onde tyran Gessler holder folket i stramme tøjler. Men Johan og faderen Wilhelm Tell vil kæmpe for friheden. En dag bliver Johan fanget og smidt i fangekælderen. Wilhelm udfordres til at befri sønnen med sin bue og pil. Han skal ramme igennem et æble på sønnens hoved. Nægter han vil både far og søn dø. 


Se side fra bogen her

Hent gratis lydbog som mp3

Pdf-fil til oplæsning
På grund af liniefald i teksten er det nødvendigt at bruge CD-ORD versioner fra 7.01. Filerne er kun til oplæsning. De kan ikke printes.

Lektørudtalelsen lød blandt andet:

"Her er virkelig tale om en heftig bearbejdelse af den gamle klassiker. Lix-tallet er helt nede under 8." "Let fortalt er historien imidlertid, hvilket også skyldes korte kapitler og rigeligt med luft på siderne. Er der skåret ned på sætningslængderne, så er en hel del svære ord derimod blevet fastholdt, hvilket hjælper med til at fastholde en stemning af "gamle dage", spænding og udfordring mod det ukendte. Gunnar Breidings grovkornede blyantstegninger er rent hit til en fortælling af denne art: der er saft, kraft og udtryk i figurerne og samtidig er billederne så handlingsrettede og konkrete, at læsningen lettes betydeligt."

Jesper Holtoug, Lektørudtalelse (05/44) 2 593 020 7 (BS)Læsepædagogen skrev blandt andet:

"De sort-hvide tegninger er meget flotte og levende og understøtter handlingen godt." "Bøgerne begynder på samme måde, nemlig med et tegnet persongalleri og en indholdsfortegnelse. De har en flot og indbydende farveforside, som nok skal fange læsernes interesse. Tre fine bøger, som er et rigtig godt tilbud til begynderlæserne men især til de lidt ældre læsesvage elever, som her kan læse en legende."

Birthe Frederiksen, Læsepædagogen nr 4-2006
 


Forfatter(e): Kirsten Ahlburg
ISBN: 87 7607 120 0

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788776071202
Forlag: Alinea 1. udg.
29. sep. 2005
25 sider
Fag: Dansk Niveau: 1. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
72 , 50 kr.
58 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms