IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
175 , 00 kr.
218 , 75 kr.
Performativ kommunikation

Performativ kommunikation

sprogudvikling hos handicappede børn

Med denne bog i hånden kan fagpersoner hjælpe endnu flere småbørn med handicap. Bogen vil komme mange forældre til gode i deres ønske om at være aktive samarbejdspartnere i indsatsen omkring deres barn.

Irene Johansson beskriver, hvordan de helt nære omsorgspersoner kan tage aktivt del i en tidlig sprog- og kommunikationstræning af småbørn med handicap. Gennem de detaljerede ugebeskrivelser i bogen kan forældre deltage i udviklingen af barnets kommunikation og sprog. Gennem dette samspil bliver der etableret en platform for forståelse og udvikling.

På baggrund af det typiske barns udvikling beskriver bogen forskningen i sprog, tale og kommunikation hos småbørn med handicap. Grundlaget for de praktiske anvisninger og øvelser er en helhedsorienteret og systematisk teoretisk tilgang.

Bogen indeholder Tegn Til Tale illustrationer, så brugeren lettere og mere naturligt vil kunne inddrage tegnene i samspillet med barnet.

Dansk oversættelse af Janni Palle, Inger Lise Polk, Maiken Sanderhoff, Ellen Siggaard

1. udgave 2011

Dansk Audiologopædi skrev blandt andet:

”Performativ kommunikation er nem at gå til og skrevet i et enkelt sprog. Den er et godt og tilgængeligt redskab for forældre og andre, der ønsker at stimulere børn med fokus på det kommunikative, og den bør kendes af alle, der arbejder med børn med et eller flere kommunikationshandicaps.”

Gitte Andersen, Dansk Audiologopædi nr 1-2012

 

 

Forfatter(e): Iréne Johansson
ISBN: 978 87 7607 641 2

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788776076412
Forlag: SP Forlag 1. udg.
28. sep. 2011
117 sider
Fag: Førskole og børnehaveklasse Niveau: Voksenhenvendt Redaktør: Jesper Lyders Andersen
218 , 75 kr.
175 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms