IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.sp-forlag.dk
95 , 00 kr.
118 , 75 kr.
Palle slår katten af tønden

Palle slår katten af tønden

af Jørn Jensen & illustreret af Claus Bigum

Dette er en flergangsbog, der kan bruges som et supplement til danskundervisningen i indskolingen.

Palle er en underholdende serie om den fornuftige Palle og hans far. I de vedkommende og humoristiske historier med morsomme illustrationer får dagligdagen et twist, som både giver stof til eftertanke og noget at grine af.

Palle skal til fest, hvor de skal slå katten af tønden. Palle er klædt ud som Superman. Far er klædt ud som vampyr, selvom festen kun er for børn. Han lover, at han ikke vil være med til at slå katten af tønden.

Lix: 7,1.

Læs mere >

< Læs mindre

  Palle-bøgerne er meget populære blandt børn, der lige er begyndt at læse. Denne bog har samme høje kvalitet som seriens øvrige bøger. Jørn Jensen formår, som altid, at fortælle en god historie, som er let at læse og fyldt med sjov og ballade.
  Lektørudtalelse
  På lager
  ISBN:
  9788773698969
  Forlag: Alinea 1. udg.
  03. nov. 2014
  30 sider
  Fag: Dansk Niveau: Indskoling-4. klasse Redaktør: Andreas Scheller
  118 , 75 kr.
  95 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Palle-bøgerne er meget populære blandt børn, der lige er begyndt at læse. Denne bog har samme høje kvalitet som seriens øvrige bøger. Jørn Jensen formår, som altid, at fortælle en god historie, som er let at læse og fyldt med sjov og ballade. Palle-bøgerne lånes flittigt ud og seriens fans er umættelige. Denne bog vil helt sikkert blive lånt ud, lige så snart den står på hylden.
   Lektørudtalelse
   Feltgruppe