IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.sp-forlag.dk
29 , 00 kr.
36 , 25 kr.
Ordkløveren 3

Ordkløveren 3

Dette er en engangsbog til danskundervisningen på mellemtrinnet og specialundervisningen.

Om serien
For at blive hurtig og sikker til at læse og stave, skal eleverne kunne udnytte skriftens to principper: lydprincippet og betydningsprincippet. Ordkløveren er et morfemkursus, der introducerer morfologisk bevidsthed.

Målet er, at eleverne lærer at se ligheder i ord og lærer at genkende ord og orddele. Ordkløveren behandler fire slags orddeling: sammensatte ord, for- og efterstavelser og bøjningsendelser. Desuden skal eleverne arbejde med tre hovedgrupper af morfemer: sammensatte ord, afledninger og bøjningsendelser. En del øvelser lægger op til at lade eleverne finde ordene i en ordbog for på den måde at få bekræftet, at morfemer er en del af sprogets byggeklodser.

Ordkløveren er udarbejdet til danskundervisningen i grundskolen på mellemtrinnet og specialundervisningen. Materialet er afprøvet på Ordblindeinstituttet.

Ordkløveren 3 er tredje del af et kursus i morfologisk opmærksomhed. Materialet kan anvendes fra 5. klasse, i specialundervisningen med større elever og i undervisningen af elever med dansk som andetsprog.

Det vil være hensigtsmæssigt at bruge bogen i et samlet kursusforløb over 2-3 måneder med 2-3 lektioner om ugen.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788773996997
Forlag: Alinea 1. udg.
25. jan. 2001
60 sider
Fag: Dansk Niveau: 5. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
36 , 25 kr.
29 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms