IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
148 , 00 kr.
185 , 00 kr.
Orddomino

Orddomino

Orddomino er beregnet til indskolingen, mellemtrinnet og specialundervisningen. Spillet er velegnet til tosprogede elever og til læseklasser.

Formålet med spillet er at udvide elevernes ordforråd, ordforståelse og den morfematiske bevidsthed i forbindelse med sammensatte ord. Orddomino støtter desuden indlæringen af ordbilleder.

Domino med 38 ordkort og 2 jokere. På hvert ordkort er der et ord og en tegning, som illustrerer ordet. En joker giver spilleren lov til selv at vælge, hvilket ord den skal gælde for. Deltagerne kan selv vælge om jokeren skal være med eller ej.

Der er forskellige måder at spille på. I alle spillene er der gode muligheder for at snakke om ordenes betydning undervejs. Spillene går ud på at lave sammensatte ord – f.eks. fod-bold, bold-træ, træ-hus. Der kan deltage fra 2-5 spillere ad gangen.

Spillevejledning

Tale-Høre-Nyt skrev blandt andet:

"Et ganske lille og anvendeligt spil, som ikke tager så meget tid, men som et godt supplement."

Marianne Jessen, Tale-Høre-Nyt nr 2-2010


Folkeskolen skrev blandt andet:

"3-stavelseslotteriet er et billedlotteri, hvor børnene kan arbejde med bogstavernes lyde og orddannelse, stavelsesdeling, ords betydning og udvidelse af ordforråd. Orddomino har især fokus på ordforråd, ordforståelse og morfematisk bevidsthed. Begge spil er tænkt til mellemtrinnet samt specialundervisning og tosprogsundervisning. Det er to spil, som er velegnede til at differentiere og variere læseundervianingen. De er enkle at anvende, fordi de bygger på kendte principper." "Spillene giver mulighed for at motivere elever med forskellige læringskompetencer og kan anbefales til læseundervisningen."

Bente Qvist Okholm, Folkeskolen nr 22/2010

 


Forfatter(e):
Kirsten Koch Jensen

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723532435
Forlag: SP Forlag 1. udg.
31. dec. 2000
Fag: Dansk Niveau: 4. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
185 , 00 kr.
148 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms