IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.sp-forlag.dk
110 , 00 kr.
137 , 50 kr.
Orddeleren (4 stk.)

Orddeleren (4 stk.)

Dette er et konkret materiale til danskundervisningen i indskolingen.

Orddeleren har fire sæt kort/klapper, der kan klappes op over en spiral. Første klap har en tegning, og de efterf-o-lgende tre klapper viser stavelserne i ordet. Ordet bliver »skrevet« ved hjælp af stavelserne på de næste klapper, som bliver vendt indtil de rigtige stavelser står ved siden af hinanden. På bagsiden af klapperne er det ord, som billedet repræsenterer, sammen med en lille historie. Alle teksterne er samlet bagerst i vejledningen.

Orddeleren fokuserer på læse- og stavestrategierne, stavelsesdeling af ord i betydningsbærende enheder og stavning med opsamling. Arbejdet koncentrerer sig om ordenes struktur, endelser, stumme bogstaver, det bløde »d«, dannelse af nye ord med morfemerne og »lime-bogstaver«. Vejledningen indeholder teori, forslag til arbejdet, opgaver og små historier med ordene på klapperne. Opgaverne kan løses individuelt, parvis, i grupper og i hele klassen.

Materialet er beregnet til undervisning i læsning, skrivning og stavning på begyndertrinnet og i specialundervisningen.

Downloads
Vejledning
Forældrevejledning
Opgaver

Læs mere >

< Læs mindre

  "Materialet er lige til at gå til. Læreren får en hjælpende hånd, hvis det behøves, men ellers er der jo 1000 måder at bruge materialet på. Materialet er sat op overskueligt og enkelt. Jeg vil varmt anbefale at inddrage Orddeleren bl.a.
  Læsepædagogen
  På lager
  ISBN:
  9788723532428
  Forlag: Alinea 1. udg.
  31. dec. 2000
  Fag: Dansk Niveau: 1. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
  137 , 50 kr.
  110 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   "Materialet er lige til at gå til. Læreren får en hjælpende hånd, hvis det behøves, men ellers er der jo 1000 måder at bruge materialet på. Materialet er sat op overskueligt og enkelt. Jeg vil varmt anbefale at inddrage Orddeleren bl.a. i begynderundervisningen, da opgaverne øger bevidstheden om sprogets struktur. Rigtig god arbejdslyst med dette fine materiale."
   Læsepædagogen
   Feltgruppe