IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
198 , 00 kr.
247 , 50 kr.
Ordbanko

Ordbanko

Spillet anvendes som en del af læseindlæringen, til ordbilledtræning eller som ren underholdning.

Ordbanko spilles som tallotteri i en hel klasse eller i mindre grupper. I stedet for tal er der 9 almindeligt forekommende ord på hver plade. De fleste af ordene er taget fra listen over de 120 mest almindelige ord i tekster for børn.

Formålet med spillet er at træne ordbilleder på en sjov måde, lære at skelne mellem ord, der ligner hinanden, lære bogstavernes placering i alfabetet og lære bogstavernes indbyrdes placering.

Banko til elever i 2.-3. klasse, lidt ældre elever med læsevanskeligheder og elever i specialundervisningen.

Ordbanko indeholder 3x8 spilleplader i hver sin farve, 139 opråbskort med samme ord som på pladerne, pålæg til at lægge på ord, der er råbt op og en tjekliste til at afkrydse de ord, der er råbt op.

Tjekliste


Folkeskolen skrev blandt andet:

"Træning i at læse de 120 almindeligste ord som: de, dem, den og der er på en måde absurd, da ordene først giver mening i sammenhæng. På den anden side kan det nok være en fornøjelig og ikke helt unyttig aktivitet i et læseværksted, hvor enten læreren eller en elev kan stå for at læse ordene op og krydse dem af på tjeklisten. Spillet anbefales til indskolingen."

Tove Kettner Heiberg, Folkeskolen.dk 14.08.06


Tale-Høre-Nyt skrev blandt andet:

"Materialet kan anvendes som en del af læseindlæringen, til ordbilledtræning eller som ren underholdning - det er anbefalelsesværdigt."

Tale-Høre-Nyt nr 4-2006


Læsepædagogen skrev blandt andet:

"Spillet har været afprøvet i en 2. klasse, som syntes, det var sjovt at arbejde med de 120 ord på denne måde. Min vurdering er, at spillet vil kunne anvendes fra slutningen af 1. klasse."

Grethe Kjær, Læsepædagogen nr 4-2007

 


Forfatter(e):
Kirsten Koch Jensen

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723532213
Forlag: SP Forlag 1. udg.
31. dec. 2000
Fag: Dansk Niveau: 0. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
247 , 50 kr.
198 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms