IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.sp-forlag.dk
999 , 00 kr.
1.248 , 75 kr.
Ord. Lærervejledning

Ord. Lærervejledning

Ord er et undervisningsmateriale til elever med ordblindhed eller fonologiske vanskeligheder. Med andre ord henvender materialet sig specifikt til elever, som er testet i enten ’gul’ eller ’rød’ kategori i Den tværgående ordblindetest.

I Ord undervises eleverne i tre relevante ordlæse- og stavestrategier med det formål at bibringe dem solide og overskuelige strategier til at læse og stave ord.

Lærervejledningen introducerer disse strategier, herunder ’tapping’, som er den grundlæggende strategi i Ord. ’Tapping’ er en multisensoriske teknik, der hjælper eleverne med at fastholde bogstavernes lyde i arbejdshukommelsen. Herudover giver strategien eleverne en taktil/kinæstetisk fornemmelse for syntese, altså at lydene kan samles til en sammenhængende lydstreng i form af stavelser og ord.

Lærervejledningen rummer herudover en side til side vejledning, som støtter læreren i brugen af materialet.

Ord kan anvendes fra 3. klasse og fremefter. Materialet er også velegnet til OBU (ordblindeundervisning for voksne), fordi det arbejder systematisk med både skriftens principper for lyde og med skriftens princip for morfemer.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723517050
Forlag: Alinea 1. udg.
09. aug. 2018
184 sider
Fag: Dansk Niveau: Mellemtrin-7. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
1.248 , 75 kr.
999 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms