IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.sp-forlag.dk
88 , 88 kr.
71 , 10 kr.
Ord 5. Endelser

Ord 5. Endelser

Ord er et undervisningsmateriale til elever med ordblindhed eller fonologiske vanskeligheder. Med andre ord henvender materialet sig specifikt til elever, som er testet i enten ’gul’ eller ’rød’ kategori i Den tværgående ordblindetest.

I Ord undervises eleverne i tre relevante ordlæse- og stavestrategier med det formål at bibringe dem solide og overskuelige strategier til at læse og stave ord. Ord 5 er det femte og sidste elevhæfter i serien Ord, og eleverne vil i dette hæfte arbejde med ord endelser. Ord 5 bygger dermed videre på Ord 1, Ord 2, Ord 3 og Ord 4, hvor eleverne arbejdede med henholdsvis lydrette enstavelses- og flerstavelsesord, vokallyde, rødder samt for- og efterstavelser.

En grundlæggende strategi i Ord er den multisensoriske teknik, ’tapping’, der hjælper eleverne med at fastholde bogstavernes lyde i arbejdshukommelsen. Herudover giver strategien eleverne en taktil/kinæstetisk fornemmelse for syntese, altså at lydene kan samles til en sammenhængende lydstreng i form af stavelser og ord.

Ord understøtter elevernes brug af læse-skriveteknologier som fx ordforslagsprogrammer, fordi læse- og stavestrategierne i Ord gør det lettere for eleverne at vælge fx den rigtige bøjningsform eller den rigtige vokal.

Ord kan anvendes fra 3. klasse og fremefter. Materialet er også velegnet til OBU (ordblindeundervisning for voksne), fordi det arbejder systematisk med både skriftens principper for lyde og med skriftens princip for morfemer.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723524102
Forlag: Alinea 1. udg.
12. maj 2018
64 sider
Fag: Dansk Niveau: 3. klasse-6. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
88 , 88 kr.
71 , 10 kr.
Spar 10% før 98.75 kr.
Prisen er inkl. moms
Spar 10% før 79.00 kr.
Prisen er ekskl. moms