IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.sp-forlag.dk
82 , 00 kr.
102 , 50 kr.
Ord 3. Vokallyde

Ord 3. Vokallyde

Dette er et engangshæfte til undervisning af elever med ordblindhed og elever med fonologiske vanskeligheder. Materialet kan bruges fra 3. klasse og fremefter.

Tilgang
I Ord undervises eleverne i tre relevante ordlæse- og stavestrategier med det formål at give dem solide og overskuelige strategier til at læse og stave ord.

En af de grundlæggende strategier i Ord er den multisensoriske teknik ’tapping’, der hjælper eleverne med at fastholde bogstavernes lyde i arbejdshukommelsen. Herudover giver strategien eleverne en taktil og kinæstetisk fornemmelse for syntese, altså at lydene kan samles til en sammenhængende lydstreng i form af stavelser og ord.

Materialet understøtter elevernes brug af læse-skriveteknologier som f.eks. ordforslagsprogrammer, fordi læse- og stavestrategierne i Ord gør det lettere for eleverne at vælge den rigtige bøjningsform eller den rigtige vokal.

Indhold
Ord 3 er det tredje af fem elevhæfter i serien, og eleverne arbejder i dette hæfte med vokalernes forskellige lyde. Ord 3 bygger dermed videre på Ord 1 og 2, hvor eleverne arbejdede med lydrette enstavelses- og flerstavelsesord.

Ord 3 består af følgende kapitler:

  • Lær vokalernes lyde
  • Tap og træn ord med vokalernes lyde
  • Evaluering
  • Ordliste.

 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788723517043
Forlag: SP Forlag 1. udg.
26. feb. 2018
56 sider
Fag: Dansk Niveau: 5. klasse-Mellemtrin Redaktør: Jesper Lyders Andersen
102 , 50 kr.
82 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms