IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
58 , 00 kr.
72 , 50 kr.
Op i luften

Op i luften

Jan har en luftballon. Han har fløjet i mange år, og han er god til det. Nogle gange flyver han alene, andre gange har han gæster med. Det tager tid at gøre ballonen klar. Der skal gasflasker i kurven, kurven og ballonen skal sættes sammen, og der skal luft i den store ballon. Når vinden er tjekket, er der klar til afgang over mark og eng, højt op i luften med udsigt vidt omkring.

1. udgave 2014
Lektørudtalelsen lød blandt andet:

”Igen en velskrevet interessant fagbog for de yngste læsere, udført i pænt udstyr og med inspirerende imødekommende layout. Levende sider med en kombination af rigtig gode fotos og letoverskuelige tekster, vil lede eleverne gennem bogen.” ”Afsnittet om, hvordan dyr på jorden reagerer, når en ballon kommer flyvende, er sjov.”

”En rigtig god fagbog til de yngste læsere, der på alle måder signalerer respekt for målgruppen.”

Boy Olesen, Lektørudtalelse (14/10) 5 090 799 6 (BS)

Tale-Høre-Nyt skrev blandt andet:

”Bøgerne imødekommer et behov for inspirerende faktabøger til elever med behov for læse-let-bøger, som er udviklende for både sprog- og læsekompetence. Bøgerne er velegnede til én til én samtale og til samtale mellem en voksen og en gruppe af børn. Endvidere kan læserne inspireres til at søge mere viden om emnerne i nærmiljøet, og måske til selv at forfatte en bog med inspiration fra det meget overskuelige og indbydende layout.”

Kirsten Andersen, Tale-Høre-Nyt nr 1-2014

Skolestart skrev blandt andet:

”Bøgerne er for svære til at børnene i børnehaveklassen selv kan læse dem, men for de børn, der er nysgerrige på verden omkring dem, er der god viden at hente om et spændende job (Falck) og usædvanlige mennesker, der dyrker en sport de fleste af os kun ved meget lidt om.

Der er mange 6-årige, der vil elske en ”højtlæsningshyggestund” med en god fagbog med mulighed for at få ny viden. Bøgerne er illustrerede med fotos, så selvom barnet ikke selv kan læse er der god mulighed for at billedlæse og måske selv få lyst til at prøve kræfter med fx parkour.”

Ina von Barm, Skolestart marts 2014


Pædagogisk note:

”Bogen er en del af Special-pædagogisk forlags serie Værd at vide, som består af fagbøger for nye og/eller læsesvage læsere. Her er spændende emner på let niveau (lix 6-8) om usædvanlige mennesker, usædvanlige job, dyr, natur og historiske emner. Bøgerne kan bruges til højtlæsning, frilæsning eller emnearbejde. De korte tekster og fine fotos, billedtekster og faktabokse åbner for flere læserindgange, og opsætningen giver god mulighed for at snakke om faglitteratur som genre.”

Lotte Svane Strange Petersen, Center for Undervisningsmidler Århus, juni 2015


 


Forfatter(e): Kirsten Ahlburg
ISBN: 978 87 7607 808 9

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788776078089
Forlag: Alinea 1. udg.
16. jan. 2014
16 sider
Fag: Dansk Niveau: 0. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
72 , 50 kr.
58 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms