IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
112 , 00 kr.
140 , 00 kr.
Oliver Twist

Oliver Twist

England i 1800-tallet var absolut ikke et godt sted, hvis man var fattig som en kirkerotte. Der var ingen hjælp at hente og forskellen mellem rig og fattig var ufattelig stor.

En mørk regnfuld aften føder en unge kvinde en dreng på Sognets fattiggård. Lægen og fødselshjælperen Sally mener ikke at drengen har mange chancer i livet. Pludselig beder moderen om at se sin nyfødte søn inden hun dør. Sludder siger de to, men rækker alligevel drengen til moderen. Hun krammer kærligt sin lille dreng og dør kort efter.

Oliver vokser op under grumme forhold. En dag beslutter han sig for at flygte ud i den barske verden. Udmarvet af træthed og sult ankommer Oliver til Londons hektiske liv. Her bliver han hurtigt spottet af en af Fagins drenge, som tager ham med hjem, for at blive oplært som lommetyv. Oliver flygter igen og havner hos en venlig mand. Men Fagin vil ikke slippe Oliver og søger med lys og lygte efter den værdifulde dreng.

1. udgave, 1. oplag 2007

Se opslag fra en Let klassiker

Om serien Lette klassikere

Danskuddannelse 1, 2 og 3
 

 
 

 

Lektørudtalelsen lød blandt andet:

"Endnu en forkortet og bearbejdet udgave af den film- og musical-aktuelle klassiker. Bogen kan læses af børn fra ca. 12-årsalderen, men henvender sig primært til læsesvage unge og voksne, der ønsker at stifte bekendtskab med en af Dickens' mest berømte romaner. Også velegnet til oplæsning." "Bogen er tro mod fortællingen om den forældreløse dreng, der skal så gruelig meget ondt igennem, inden retfærdigheden sker fyldest." "Den berømte klassiker er her taget under nænsom og kærlig behandling, så romanen stadig fremstår ganske helstøbt. Et godt tilbud til læsesvage unge og voksne."

Kirsten Thorning Thagaard, Lektørudtalelse (08/02) 2 703 441 1 (BS)

 Ønsker du at købe bogen som e-bog til iPads/tablets?
Du skal være opmærksom på, at du kun kan handle med betalingskort i Apps & Books-shoppen. Det er ikke muligt at mikse en bestilling med en bestilling i www.spf-herning.dk og foretage køb i samme proces. Du skal afslutte denne handel, før du eventuelt klikker dig over i www.spfappsandbooks.dk

Du kan gå til e-bogen her
 
 
Forfatter(e): Charles Dickens, bearbejdet af Kirsten Andersen
ISBN: 978 87 7607 369 5

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788776073695
Forlag: Alfabeta 1. udg.
14. nov. 2007
120 sider
Fag: FVU dansk Niveau: 7. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
140 , 00 kr.
112 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms