IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
68 , 00 kr.
85 , 00 kr.
Mortens hund

Mortens hund

Morten skal ringe til sine forældre hver dag efter skole så de ved, hvor han er, mens de er på arbejde. Morten vil gerne have en mobil. Den er dyr og han skal selv betale noget af den. Han arbejder hårdt med at samle flasker og hjælpe morfar i haven. Da han endelig har fået råd til mobilen og tager den med i skole, bliver den taget fra ham af Mads som altid driller.


Om serien
Morten-bøgernes målgruppe er to-sprogede børn i alderen 8-10 år. På en enkel måde præsenteres børnene for oplevelser, som er almindeligt kendte af danske børn, men ukendte for mange to-sprogede. Børn fra fremmede kulturer har alle brug for at stifte bekendtskab med den måde, vores samfund er indrettet på, og hvordan vi lever vores traditioner ud. En egentlig undervisning i dansk kultur bliver gennem serien om Morten nu mulig. Morten-bøgerne er rigt illustreret, og de detaljerede billeder lægger op til samtaler med målgruppen. Børn og lærer kan ud fra bogen få en snak om såvel danske traditioner, som de to-sprogedes egne erfaringer fra deres egen kultur. Personerne i bogen er alderssvarende med målgruppen. Vi møder både piger og drenge, udlændinge børn og voksne af forskellig nationalitet og danske børn og voksne

Korte sætninger gør bogen læsevenlig og kan give børnene selvtillid omkring læseprocessen. Teksten bygger på allerede kendte ord. Ord som forventes at være basisfærdigheder i talesproget og er lært, inden de læses. Morten-bøgerne kan læses af såvel to-sprogede børn, danske børn i 2. - 3. klasse samt børn med læsevanskeligheder.


Forfatter(e):
Kirsten Ahlburg
ISBN: 87 7399 909 1

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788773999097
Forlag: Alinea 1. udg.
28. apr. 2003
31 sider
Fag: Dansk Niveau: 1. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
85 , 00 kr.
68 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms