IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
168 , 00 kr.
210 , 00 kr.
Mod

Mod

Vi følger 5 klassekammerater hen over sommeren. De oplever lidt af hvert af stort og småt og på godt og ondt. De 5 venner er levende og varmt beskrevet med stor respekt for de unge mennesker og alle de udfordringer, der følger med teenagelivet.

Inden klassen skilles før ferien, når Janus at skyde en bemærkning af, som giver stof til eftertanke. Han synes ikke, at der sker noget, der er værd at snakke om. Ingen har fantasi og mod til at gøre noget anderledes, spændende og vildt.

Tvillingerne Janus og Janne er nye i klassen og meget populære. Udadtil har de en lykkelig familie, men alt er ikke, som det ser ud til. Janus leger detektiv, og Janne kaster sig over scatersporten med nye venner på den gode side og et usundt kosttilskud på bagsiden.

Amalie er klassens populære pige. Hun overværer et voldeligt overfald, og får kontakt til den unge mand, der trådte hjælpende til.De forelsker sig i hinanden, og det får katastrofale følger.

Mette er utilfreds med sig selv, så hun vil bruge sommeren til endnu en slankekur. Hun er så fokuseret på sin vægt, at hun slet ikke har øje for alle de menneskelige kvaliteter hun har.

Thais er den stille fyr - den generte og iagttagende. Han tager udfordringen op med at gøre noget modigt.

Mod er evnen til at handle uden frygt, men kan være til fare eller skade for en selv. Mod har en pris.

Lix 22

1. udgave 2017

Lektørudtalelsen lød blandt andet:

”En spændende og realistisk bog om kammeratskab, hemmeligheder, forelskelser og mange andre ting, man som teenager er optaget af. Det virker godt, at personerne har hver deres kapitler. Man bliver grebet af handlingen og de forskellige forviklinger.”

”Anbefales til indkøb på PLC og folkebiblioteker.”

Ingelise Blom Hansen, Lektørudtalelse september 2017


Børn & Bøger skrev blandt andet:

”Det er en meget nøgtern og seriøs historie om, hvad der kan ske af ulykker, hvis problemerne ikke tages alvorligt. Det er en meget anbefalelsesværdig historie, fordi den tager nogle alvorlige emner op.”

Kirsten Aggerholm, Børn & Bøger nr 8-2017


 

Ønsker du at købe bogen som e-bog til iPads/tablets?

Du skal være opmærksom på, at du kun kan handle med betalingskort i Apps& Books-shoppen. Det er ikke muligt at mikse en bestilling med en bestilling i www.spf-herning.dk og foretage køb i samme proces. Du skal afslutte denne handel, før du eventuelt klikker dig over i http://spfappsandbooks.dk/

Du kan gå til e-bogen her


Forfatter(e): Linda Lassen, ill. Andreas Erstling
ISBN. 978 87 7187 034 3

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788771870343
Forlag: Alinea 1. udg.
15. sep. 2017
280 sider
Fag: Dansk Niveau: 3. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
210 , 00 kr.
168 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms