IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
72 , 00 kr.
90 , 00 kr.
Mobber de dig?

Mobber de dig?

Hver dag kommer Josefine hjem fra skole – ked af det og nogle gange med skrammer og iturevet tøj. Hun har tit hovedpine og ondt i maven. Moderen opdager, at Josefine bliver mobbet, en dreng i klassen slår hende og pigerne driller hende. Forældrene forsøger at stoppe det, men det er ikke så let og ligetil. Der ligger ulykkelige skæbner bag.

Se opslag fra en grøn læseværkstedsbog

Om Læseværkstedet

Danskuddannelse 1, 2 og 3

De fem læseniveauer

Opgaver


Ønsker du at købe bogen som e-bog til iPads/tablets?
Du skal være opmærksom på, at du kun kan handle med betalingskort i Apps& Books-shoppen. Det er ikke muligt at mikse en bestilling med en bestilling i www.spf-herning.dk og foretage køb i samme proces. Du skal afslutte denne handel, før du eventuelt klikker dig over i http://spfappsandbooks.dk/

Du kan gå til e-bogen
her

Læsepædagogen skrev blandt andet:

"Jeg må uden forbehold sige alt muligt godt om både ovennævnte bøger og om hele serien "Læseværkstedet": Bøgerne har et ungt eller voksent indhold, der er værd at læse - som man er nødt til at læse færdig, og som indimellem kan give tårer i øjnene."

"Den kan bruges i specialundervisningen, til unge og voksne mindre gode læsere, som gerne vil læse bøger med et ikke-barnligt indhold. To-sprogede elever kan få et godt indtryk af dansk levevis."

Ingeborg Mohr, Læsepædagogen 1/2003


Folkeskolen skrev bl.a:

"At bøgerne bliver indtalt på lydbånd i moderat tempo, bevirker, at serien er særdeles velegnet til målgrupperne. Det er både muligt at lytte til og at lytte-læse teksterne."

"Det er en fin og realistisk fortælling, der lægger op til samtale om bogens indhold. Indlæsningen af lydbåndet er udmærket.
Bogen anbefales til målgrupperne."

Folkeskolen nr 18/2002


Lektørudtalelse (02/09) 2 391 831 5

"Letlæsningsserien Læseværkstedet er gennemgående af høj kvalitet, henvendt til voksne læsesvage. Enkelte titler kan dog også bruges af børn, og det samme vil jeg mene om den foreliggende, som er sjældent vellykket inden for sin art. Selv om historien er fortalt ud fra moderens synsvinkel og dermed henvender sig primært til voksne læsere, vil modne børn omkr. 10-14 år også kunne være med. Bogen giver meget stof til eftertanke og diskussion, så den vil også fungere godt i undervisningssammenhæng. Sproget er meget enkelt svarende til ca. 3. klasses niveau. Teksten er sat med god linjeafstand, store typer og korte sætninger og afsnit. Fortællingen handler om Mette, en bekymret, kærlig og omsorgsfuld mor til snart 10-årige Josefine. De to har god tid til at hygge sig med boller og pandekager efter skoletid, mens far er på arbejde som langturschauffør. Men Josefine er ikke glad, hun er lidt buttet og overbeskyttet og bliver drillet i skolen. Hele familien må rykke sig for at den dårlige udvikling skal vende, og forløbet er skildret meget fint med indlevelse og forståelse for alle parter. I denne alvorlige og bevægende historie er der også plads til lidt lune til sidst, hvor man fornemmer at nu er familien på rette spor."

 


Forfatter(e): Kirsten Kirch
ISBN: 87 7399 787 0

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788773997871
Forlag: Alfabeta 1. udg.
25. jan. 2002
82 sider
Fag: Letlæsningsbøger - Læseværkstedet Niveau: 9. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
90 , 00 kr.
72 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms