IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
85 , 00 kr.
106 , 25 kr.
Mobbemåsen

Mobbemåsen

Molly og Victor er kærester! Molly og Victor er kærester! Står og kysser hinanden!” Nora, Liva og Karen står midt i klassen og råber i kor. Molly bliver flov og Victor rækker tunge.

Molly og Victor er venner. De har kendt hinanden siden børnehaven. De bor på samme vej, og de er tit sammen efter skoletid. Molly leger også med Karen. De er veninder og fortæller hinanden alt. Karen bliver sur og ked af det, når Molly også vil lege med Victor.

Liva og Nora driller tit Molly. De synes hun ser anderledes ud end de andre piger. Molly har store røde krøller og et glad ansigt med fregner – og så kan hun godt lide at klatre i træer, lege i vandpytter og går oven i købet til fodbold! Karen slutter sig til drillegruppen.

Molly bliver ked af det. Det er ikke sjovt at være uvenner, og det er bestemt ikke rart at blive drillet. Molly føler sig alene. Hun får ondt i maven og har ikke længere lyst til at gå i skole. Noget må gøres!

Mobbe-måsen er en varm historie om drilleri, mobning, gode kammerater og venskaber. Bagerst i bogen er en række spørgsmål til temaet.

Mobbemåsen er illustreret af Ida Gantriis


børnehaveklasseleder.dk skrev blandt andet:

”Da jeg først så historien tænkte jeg, at det var en rigtig god vinkel hvor jeg kunne komme til at snakke med pigerne i klassen omkring det, at have ondt i maven når man f.eks. bliver drillet eller bliver bange. Jeg besluttede mig dog for, at hele klassen skulle have fornøjelsen af at høre fortællingen. Der er ingen tvivl om at historien direkte henvender sig til pigerne, men størstedelen af drengene i klassen kunne også forholde sig til problemstillingerne selv om det ikke var en bog med superhelte og frække drenge.”

Martin Lindved, børnehaveklasseleder.dk 17-03-2010


Folkeskolen skrev blandt andet:

"Man er en mobbe-mås, hvis man mobber andre. Jeg kendte ikke udtrykket, før jeg læste denne pragtfulde, illustrerede børnebog til mellemtrinnet (3.-6. klasse), men jeg kan godt se sammenstillingen." "En god bog med masser af samtale om og med gode anvisninger til, hvordan man kan løse konflikter på en god og konstruktiv måde. Også lærerne og forældrene kan med fordel læse denne bog."

Heidi Friborg Christophersen, Folkeskolen april 2010

 
/>
Forfatter(e): Mette Honoré
ISBN: 978 87 7607 548 4

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788776075484
Forlag: SP Forlag 1. udg.
20. jan. 2010
20 sider
Fag: Førskole og børnehaveklasse Niveau: 0. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
106 , 25 kr.
85 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms