IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
148 , 00 kr.
185 , 00 kr.
Matematik i bevægelse

Matematik i bevægelse

i indskolingen

Med skolereformens krav til bevægelse i undervisningen er det aktuelt at have fokus på matematiklege.

Denne aktivitetsbog med 48 lege er et supplement til matematikundervisningen i indskolingen. Alle aktiviteterne er lige til at gå til. De kræver hverken megen forberedelse eller mange materialer. De fleste af materialerne går igen, så det er oplagt at lave en materialekasse, så klassen hurtigt kan komme i gang.

Bogen er inddelt i 4 emner: tal, addition, subtraktion og multiplikation. Det er hurtigt og let at tilpasse de fleste af aktiviteterne, så de passer til niveauet i den enkelte klasse, og der er forslag til variationer til en del af legene.

1. udgave 2015

Se opslagLektør udtalelsen lød blandt andet:

”Bogen er en gave til matematiklærere i indskolingen i en presset hverdag. 48 aktiviteter, som er nemme at gå til og meget velegnede til undervisningsbrug, samtidig med at øvelserne kræver meget få materialer og minimal forberedelse.”

”En oplagt anskaffelse til lærerseminarier samt lærerbiblioteker, hvor der bør være nok eksemplarer til at alle indskolingens matematiklærere kan have bogen stående ved deres lærerarbejdsplads.”

Henrik Munch Jørgensen, Lektørudtalelse (15/42) 5 194 079 2 (BS)


Skolestart skrev blandt andet:

”Denne bog er jeg bare vild med!

En appetitlig og overskuelig bog med 48 nemme bevægelseslege til matematikundervisningen i indskolingen. Legene er delt op i 4 kategorier: tal, addition, subtraktion og multiplikation, så det er nemt at vælge den rigtige leg i.f.t. undervisningen. På hver side er der beskrevet en leg, og de fleste af legene er illustreret med gode farvefotos af børn, der er i gang med legen. Legene kræver hverken den store forberedelse eller mange materialer, og det er endnu et plus ved bogen i mine øjne. Sidst men ikke mindst er instruktionerne helt kortfattede og enkle og typografien er flot og anderledes.

Jeg glæder mig til at gå i gang med legene i min egen klasse – det bliver helt sikkert sjovt.”

Bodil Høeg, Skoelstart november 2015


Specialpædagogen skrev blandt andet:

”Det er en dejlig bog, hvor de 48 lege er samlet på en systematisk og let anvendelig måde. De fleste lege er illustreret med glade og aktive børn. Netop fordi forberedelsestiden er blevet så indskrænket, som den aktuelt er for lærere og pædagoger, så er det guld værd at modtage en brugbar opslagsbog.”

”Det er en aktivitetsbog, som er super brugbar og meget anbefalelsesværdig.”

Birgitte Langhave, Specialpædagogik nr 4-2015Forfatter(e):
Louise Bach Jeppesen, Anne-Christine Weber
ISBN: 978 87 7177 009 4
 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788771770094
Forlag: SP Forlag 1. udg.
09. sep. 2015
55 sider
Fag: Matematik Niveau: Voksenhenvendt Redaktør: Jesper Lyders Andersen
185 , 00 kr.
148 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms