IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
138 , 00 kr.
172 , 50 kr.
Maskerne

Maskerne

Somme tider så Bette sig selv som et puslespil med fire brikker, der trak i hende fra hver side. Den ene var kæresten Sigurd, som hun selvfølgelig gerne ville være sammen med så meget som muligt. Den anden var den meget krævende veninde, Liva. Den tredje var den femårige autistiske dreng, Mateo, og hans familie, og den fjerde brik var skolen.

Hun fik for lidt søvn, hun lavede sine lektier i sidste øjeblik, og hun brugte mere og mere tid på at tø Liva op, fordi hun konstant blev sur over, at de ikke var nok sammen.

Og nu er Mateos søster blevet bortført. Det er i alle tv-nyhederne og i aviserne. Politiet afhører Bette, og det virker ikke helt, som om de tror på hendes uskyld. Verden ramler for Bette.

Lix 19

1. udgave 2016

Se opslagLektørudtalelsen lød blandt andet:

”Kom helt tæt på Bette og hendes hektiske hverdag tilsat et godt skud spænding. Bettes teenageliv med veninde og kæresteproblemer bliver flot flettet ind den nervepirrende historie om Viktorias bortførelse, og bogen gemmer på et overraskende plot til sidst. Historien er godt skrevet. Man bliver revet med og trukket helt ind i Bettes liv og dilemmaer. Teksten er let at læse med sin lidt større skrifttype og et lixtal på 18.”

”Endnu en fin ungdomsbog fra Vibeke Marx, som jeg gerne vil anbefale til indkøb.”

Helle Laursen, Lektørudtalelse december 2016

Forfatter(e): Vibeke Marx, ill. Jette Jørgensen
ISBN: 978 87 7187 008 4

 

 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788771870084
Forlag: Alinea 1. udg.
07. nov. 2016
131 sider
Fag: Dansk Niveau: 3. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
172 , 50 kr.
138 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms