IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
78 , 00 kr.
97 , 50 kr.
Marie Krøyer

Marie Krøyer

et kærlighedsdrama

Et spændende kærlighedsdrama om Marie Krøyers liv. Hun levede fra 1867 til 1940 og hun var en af Danmarks smukkeste kvinder.

Marie var gift med den berømte maler, P.S Krøyer, men hun elskede en anden mand. Bogen er skrevet i dagbogsform og følger Marie før hun blev gift med P.S. Krøyer, under deres noget turbulente ægteskab og efter skilsmissen.

Målgruppe:
Unge og voksne tosprogede, læsesvage børn og unge i folkeskolen samt voksne læsesvage.

Se opslag fra en blå læseværkstedsbog

Om Læseværkstedet

Danskuddannelse 1, 2 og 3

De fem læseniveauer

 

Ønsker du at købe bogen som e-bog til iPads/tablets?
Du skal være opmærksom på, at du kun kan handle med betalingskort i Apps& Books-shoppen. Det er ikke muligt at mikse en bestilling med en bestilling i www.spf-herning.dk og foretage køb i samme proces. Du skal afslutte denne handel, før du eventuelt klikker dig over i www.spfappsandbooks.dk

Du kan gå til e-bogen
her

 

Lektørudtalelsen skrev bl.a.:

”Forfatterparret har valgt at introducere den biografiske genre med denne frit fortalte og enkle beretning om Marie Krøyers liv og skæbne spændt ud mellem de to mænd hun elskede. Det er en rigtig god idé på denne måde at formidle et biografisk stof som resten af det læsende Danmark også har adgang til og som er oppe i tiden. De har formået at give en god dynamik i beretningen ved at lade de tre aktører på skift fortælle, det virker intenst og ægte. Rent sprogligt og grafisk virker bogen som den skal med en enkel sætningsopbygning, dialog og en åben, overskuelig sats med mange små afsnit uden at læsningen af den grund bliver abrupt. Bogen kan med andre ord gøre sig godt i voksenudlånet og ser appellerende ud med Krøyers Sankt Hans Aftensmaleri på omslaget.”

Helle Winther Olsen (03/02) 2 437 984  

 


Forfatter(e): Kirsten Ahlburg, Karl Aage Kirkegaard
ISBN: 87 7399 862 1

 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788773998625
Forlag: Alfabeta 1. udg.
26. nov. 2002
105 sider
Fag: FVU dansk Niveau: 9. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
97 , 50 kr.
78 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms