IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
68 , 00 kr.
85 , 00 kr.
Lydsporet lærerens bog

Lydsporet lærerens bog

Lydsporet er et materiale, hvor der arbejdes med fonologisk opmærksomhed for at udvikle elevers fonembevidsthed ved at kunne skelne de fonologiske dele i talte ord (fonemer). Formålet med træning i fonologisk opmærksomhed er at udvikle elevers evne til at opfatte rim, identificere ord ud fra ordenes første lyd, udskille enkeltlyde i ord og trække lyde sammen til ord. Ved at arbejde med fonologisk opmærksomhed udvikles elevernes opmærksomhed på ords lydstruktur. Materialet kan anvendes af elever i 1. klasse, der kan arbejde differentieret med det, og af elever i specialundervisningen med behov for en grundig indføring i det alfabetiske /fonematiske princip.

Lydsporet består af:
* Lærerbog, der indeholder teori, vejledning til de enkelte opgaver og mundtlige opgaver, der introducerer hvert opgavehæfte.

* 2 x 10 opgavehæfter på to niveauer, a-hæfter og b-hæfter, hvor b-hæfterne er tænkt som en udfordring til "super" eleverne. Hvert hæfte afsluttes med en prøv-dig-selv-side. Den er tænkt som en del-evaluering, for at se om eleven magter det øvede, og hvilket hæfte, der skal fortsættes med.

* Evalueringsark, der er udarbejdet med henblik på at finde ud af, hvor den enkelte elev befinder sig i sin udvikling. Evalueringsarket skal anvendes først for at finde ud af, hvad de enkelte elever har brug for at arbejde med.

Til fri kopiering:
Evalueringsark
Billedoversigt til evalueringsark
Facitliste til rebus side 50-51

Forfatter(e):
Karen Bohr, Yvonne Lund, Elsebeth Otzen, Randi Solvang
ISBN: 87 7607 063 8

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788776070632
Forlag: SP Forlag 1. udg.
02. sep. 2004
51 sider
Fag: Dansk Redaktør: Jesper Lyders Andersen
85 , 00 kr.
68 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms