IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
115 , 00 kr.
143 , 75 kr.
The Lord of the Dragon, bind 2. Captured by Orcs

The Lord of the Dragon, bind 2. Captured by Orcs

Dian er på vejen til byen. Han går og går, det virker som om den grå slette bare bliver ved i det uendelige. Efter tre dage er han fremme ved Sumpen. Aro har sagt, at han skal holde sig på stien og finde et sted at sove, før han går ind i Sumpen. Snart bliver det mørkt, og han har endnu ikke fundet et sted at sove. Der lyder et brøl, og orkerne står om ham. Dian er fanget!

Han flygter og møder Hydra med de tre hoveder og sumpfolket. Den gamle Seff følger ham hen til skoven. Hun formaner ham til at passe på, når han går gennem de store skove. Seff giver ham en pose med tørrede urter med på turen. Urterne er fyldt med magi, de kan hele sår.

Der er ikke sparet på hverken spænding eller mystik, og det er ikke for ingenting, at serien er blevet et hit blandt unge læsere. Serien har ganske enkelt alt det, der skal til i ægte fantasy-stil – det rene kræs til frilæsning i engelskundervisningen. Serien handler om ondskab, ofringer, orker, sumpfisk, en tyvetøs, en magisk skov og en ung mands vej til at blive den sande Drageherre.

1. udgave 2015

Se opslag

 

 
 
Lektørudtalelsen lød blandt andet:

”En god og meget spændende fantasyfortælling. De farverige tegninger, som er på alle sider i bogen, hjælper både med at skabe spænding og forstå bogens handling.”
 
”Bogen anbefales til udlån til frilæsning både på folkebiblioteker og pædagogiske læringscentre. Serien er populær på dansk, og har man læst serien i den danske udgave, vil det hjælpe med læsningen og forståelsen af bogen på engelsk.”
 
Sisse Damgaard Boll, lektørudtalelse februar 2016

 
Sproglæreren skrev blandt andet:
 
”Som første del af bogen er den skrevet i nutid. Det gør den levende og hjælper læseren. Billederne er også denne gang med til at støtte teksten.”
 
”Præcis som sidste gang kan jeg næsten ikke vente til bog 3 kommer. Jeg er sikker på, at der er mange elever fra mellemtrin og overbygning, der har det ligesådan.”
 
Tina Holst Hviid, Sproglæreren nr 2-2016

  
 
 

Forfatter(e): Josefine Ottesen, ill. Niels Bach, engelsk oversættelse Lisa Freeman
ISBN: 978 87 7369 983 6
 

 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788773699836
Forlag: SP Forlag 1. udg.
21. dec. 2015
47 sider
Fag: Engelske materialer Niveau: 3. klasse Redaktør: Trine Risom-Andersen
143 , 75 kr.
115 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms