IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
115 , 00 kr.
143 , 75 kr.
The Lord of the Dragon, bind 5. The Girl Thief

The Lord of the Dragon, bind 5. The Girl Thief

Dian bliver i byen Rai, efter at hans bedstemor er død. Han er hjemløs, og en nat bliver han overfaldet, mens han leder efter et sted at sove. Han bliver taget til fange af tyvetøsen Stella, som holder sammen med Kempa, der engang var en af kongens bedste og mest loyale mænd. Kempa har læst i sine kort, at Dian vil bringe dem guld. Da Kempa ser Dians dragesmykke, ved han, at Dian er den forsvundne prins. Kempa ved også, at Nagir har juvelen, der mangler i dragesmykket. Nagir kan ikke blive konge, før han har begge dele.
 
Dian bor hos Stella og Kempa. Stella viser ham nogle af sine tricks, han bliver helt god til at stjæle. Der er lagt op til et dramatisk opgør med Nagir.
 
 

Der er heller ikke sparet på hverken spænding eller mystik i femte bind af Drageherren i den engelske udgave. Serien har for alvor bidt sig fast i de unge læsere. Den har alt det, der skal til for at fastholde interessen - ondskab, ofringer, orker, sumpfisk, en tyvetøs, en magisk skov og en ung mands vej til at blive den sande Drageherre.

 
1. udgave 2017
 
 
 
 
Lektørudtalelsen lød blandt andet:
 
”En bog fyldt med spænding. Tegningerne hjælper med at forstå bogens handling. Det vil være en hjælp til forståelsen af den engelske udgave, hvis man har læst serien på dansk.”
 
”Anbefales til både folkebiblioteker og skolers læringscentre, hvis man mangler spændende frilæsning på engelsk til mellemtrinnet.”
 
Sisse Damgaard Boll, Lektørudtalelse juni 2017

 

 
Forfatter (e): Josefine Ottesen, ill. Niels Bach
ISBN: 978 87 7187 033 6
 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788771870336
Forlag: SP Forlag 1. udg.
05. apr. 2017
47 sider
Fag: Engelske materialer Niveau: 3. klasse Redaktør: Trine Risom-Andersen
143 , 75 kr.
115 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms