IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
115 , 00 kr.
143 , 75 kr.
The Lord of the Dragon, bind 4. The Dragon Pendant

The Lord of the Dragon, bind 4. The Dragon Pendant

Dian er snart nået til sin hjemby Rai. Han vil slå følge med en karavane, men de er bange. Dian har ikke det pas, Nagir kræver. Hvis Nagirs mænd kommer, bliver de taget med sammen med Dian. De skubber Dian væk. Han lander ved et lille hus, hvor der bor en gammel mand. Han gemmer Dian under sengen, inden Nagirs soldater når frem. Soldaterne kommer for at opkræve skat, men den gamle har intet tilbage, de har allerede taget det hele. Dian overværer, hvordan soldaterne tæver den gamle til døde. Da de er forsvundet igen, tager han den gamles pas, retter i det og begiver sig mod Rai. Ved hjælp af det falske pas slipper han ind i byen og opsøger sin bedstemor, der ligger for døden. Hun giver ham en pose og siger, at der er noget, hun må fortælle ham. Desværre dør hun, inden hun får det sagt.

Senere ser Dian, at bedstemors pose indeholder et smykke - et dragesmykke, men juvelen i dragens hoved er væk.

Der er ikke sparet på hverken spænding eller mystik, og det er ikke for ingenting, at serien er blevet et hit blandt unge læsere. Serien har ganske enkelt alt det, der skal til i ægte fantacy-stil – det rene kræs til frilæsning i engelskundervisningen. Serien handler om ondskab, ofringer, orker, sumpfisk, en tyvetøs, en magisk skov og en ung mands vej til at blive den sande Drageherre.

1. udgave 2016
Lektørudtalelsen lød blandt andet:

”En rigtig spændende fantasyfortælling. Der er få linjer på hver side, og sætningerne er korte. Bogens tegninger er en god støtte til at forstå handlingen. Har man læst serien på dansk, vil det være en hjælp til forståelsen af den engelsk udgave.”

”Anbefales til både folkebiblioteker og PLC, hvis man mangler spændende frilæsningsbøger på engelsk.”

Sisse Damgaard Boll. Lektørudtalelse januar 2017Forfatter (e): Josefine Ottesen, ill. Niels Bach
ISBN: 978 87 7187 017 6

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788771870176
Forlag: SP Forlag 1. udg.
13. dec. 2016
47 sider
Fag: Engelsk Niveau: 3. klasse Redaktør: Trine Risom-Andersen
143 , 75 kr.
115 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms