IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
115 , 00 kr.
143 , 75 kr.
The Lord of the Dragon, bind 3. The Magic forest

The Lord of the Dragon, bind 3. The Magic forest

Dian skal finde vej gennem den magiske skov for at nå hjem til sin landsby. Han har fået at vide, at han skal passere skoven, inden det bliver mørkt, og at han ikke må røre noget i skoven. Ved en vejforgrening går han forkert, og kommer til at gå i ring. Til sidst er han så udmattet, at han må læne sig op ad et træ. Han slapper straks af, men da han ser elverne danse for sig, tror han, at han skal dø.
 
Kongen af Skoven ser imidlertid kniven fra Aro og Seffs pose med urter. Så ved han, at Dian er noget særligt. Han fortæller, at Dian er prins, og at han er udset til at frelse sit folk fra den onde Nagir. Han skal være konge over Terra. Han skal være Drageherre. Det er svært at tro, men Tågesøen viste ham jo både fortid og fremtid.
 
Der er ikke sparet på hverken spænding eller mystik, og det er ikke for ingenting, at serien er blevet et hit blandt unge læsere. Serien har ganske enkelt alt det, der skal til i ægte fantacy-stil – det rene kræs til frilæsning i engelskundervisningen. Serien handler om ondskab, ofringer, orker, sumpfisk, en tyvetøs, en magisk skov og en ung mands vej til at blive den sande Drageherre.
 
1. udgave 2016
 
 
 
 
Lektørudtalelsen lød blandt andet:
 
“En rigtig god fantasyfortælling fyldt med spænding. De store farverige tegninger hjælper med at forstå handlingen.”
 
“En bog til frilæsning på engelsk, som nok især vil tiltale drengene. Anbefales til både folkebiblioteker og PLC. Har man læst serien på dansk, vil det være en hjælp til forståelsen af den engelsk udgave.”
 
Sisse Damgaard Boll, Lektørudtalelse september 2016

 
Sproglæreren skrev blandt andet:
 
”Alt i alt er det en bog, jeg kun kan anbefale til overbygningen og enkelte dygtige elever på mellemtrinnet.”
 
”Jeg glæder mig allerede til del 4. Bogen er velskrevet og spændende. Historien bliver bygget op, og man får som læser flere brikker til fortællingen. Dog uden at vide, hvad der kommer til at ske.”
 
Tina Holst Hviid, Sproglæreren nr 2-2017

 

 
Forfatter(e): Josefine Ottesen, ill. Niels Bach
ISBN: 978 87 7187 005 3

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788771870053
Forlag: SP Forlag 1. udg.
23. aug. 2016
46 sider
Fag: Engelske materialer Niveau: 3. klasse Redaktør: Trine Risom-Andersen
143 , 75 kr.
115 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms