IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
115 , 00 kr.
143 , 75 kr.
The Lord of the Dragon, bind 1. The Sacrifice to the Dragon

The Lord of the Dragon, bind 1. The Sacrifice to the Dragon

Hvert forår skal dragen have et offer. Når månen er fuld, kommer den. På pladsen foran byen Rai skal der stå en ung mand. Ellers bliver både marker og byens borgere ofre for dragens ild. Kun en Drageherre, som alle konger jo er, kan holde dragen væk.

Det er længe siden, at kongen blev slået ihjel af orkerne, der indtog byen. Byen bliver nu regeret af den onde Nagir, kongens søn.

I år bliver den forældreløse Dian valgt. Han er bange. Det bliver langsomt mørkt - og så dukker dragen op. Den sætter sine klør i hans trøje. På mirakuløs vis undslipper han dragen og flygter.
Under flugten bliver han angrebet af en minotaurus. Han får uventet hjælp af en ukendt mand, Aro, som også hjælper ham tilbage til bysamfundet Rai. Aro giver ham en kniv af blodtræ. Den får stor betydning senere.

Der er ikke sparet på hverken spænding eller mystik, og det er ikke for ingenting, at serien er blevet et hit blandt unge læsere. Serien har ganske enkelt alt det, der skal til i ægte fantacy-stil – det rene kræs til frilæsning i engelskundervisningen. Serien handler om ondskab, ofringer, orker, sumpfisk, en tyvetøs, en magisk skov og en ung mands vej til at blive den sande Drageherre.

1. udgave 2014

Se opslag

 

 
Lektørudtalelsen lød blandt andet:

”En meget spændende fantasybog på engelsk.” ”Den danske udgave af serien om ”Drageherren” er yderst populær både blandt drenge og piger. Hvis man allerede har læst den danske udgave, vil det bare give god forståelse og derved hjælpe læseren igennem bogen. Anskaffelse anbefales.”

Kirsten Thorning Thagaard, Lektørudtalelse (15/01) 5 140 785 7 (BS)

 

Sproglæreren skrev blandt andet:

 

 
”Som altid er Josefine Ottesen en fantastisk forfatter. Drageherren er elsket af mange elever, og de vil blive glade for den på engelsk.”
 
 
”Historien er meget spændende, og jeg glæder mig allerede til at læse den næste. Billederne passer godt til teksten, og støtter historien. Jeg kan kun anbefale den til eleverne.”
 
 
Tina Holst Hviid, Sproglæreren nr 2-2015
 

 

Forfatter(e): Josefine Ottesen, ill. Niels Bach
ISBN: 978 87 7369 893 8

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788773698938
Forlag: SP Forlag 1. udg.
03. nov. 2014
47 sider
Fag: Engelske materialer Niveau: 3. klasse Redaktør: Trine Risom-Andersen
143 , 75 kr.
115 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms