IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
72 , 00 kr.
90 , 00 kr.
Loop 1, How are You

Loop 1, How are You

Louise
Serien handler om familien Danson, der bor i et hus, hvor alt kan ske. Et fantasifuldt univers, der er skørt på den gode måde og med uventede slutninger. Hver bog har en afsluttet historie med hver sit tema, der har afsæt i de 200 mest almindelige engelske ord.
 

 

En bog – en idé
Der er forskellige spil eller aktiviteter til hver bog, og det er let at genbruge idéerne i forskellige kombinationer på kryds og tværs.
 

 

I de første bøger møder vi familien Danson og får en rundvisning i deres hus. Vi hører om deres kæledyr, sidder med ved morgenbordet og følger med, når far laver suppe.
 

 

Nu er mor blevet syg og ligger i sengen. Lily og Luke vil lege læger, så de finder udstyret frem og begynder at undersøge hende – først hovedet, så skulderen, herefter knæet og tæerne. Så får øjet, øret, næsen og halsen en tur. Så slipper mors tålmodighed op.
 
 

Lektørudtalelsen lød blandt andet for How are You? og What is Cooking?:

”Sjove små historier, som er velegnet til den allerførste læsning på engelsk, da de mange gentagelser og bogens tegninger hjælper læseren med at forstå handlingen.” ”Anbefales til skolers læringscentre og folkebiblioteker, hvis man mangler bøger til den allerførste læsning på engelsk.”
 
Sisse Damgaard Boll, lektørudtalelse januar 2018

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788771771305
Forlag: SP Forlag 1. udg.
01. jan. 2017
Fag: Engelsk Niveau: 1. klasse Redaktør: Jesper Lyders Andersen
90 , 00 kr.
72 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms