IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

/
145 , 00 kr.
181 , 25 kr.
Løvindens datter, bind 6. Løvindens kraft

Løvindens datter, bind 6. Løvindens kraft

Løvindens datter

Dette er en fri- og letlæsningsbog, der kan bruges som et supplement til læseundervinsingen i grundskolen.

Eventyrserien Løvindens datter foregår i et magisk univers, der sætter gang i fantasien hos læseren. Teksterne er letlæste og understøttes af illustrationer på hvert opslag.

Hovedpersonen Antiope skal overtage magten og herske over stammen. I en drabelig kamp med nogle tyve ser det sort ud for Antiopes søster. For at frelse hende beder Antiope til Tivaja. Hun vil ofre sig for søsteren. Pludseligt sker der noget sært. Antiopes syn bliver skarpt, armene bliver til forben, og et dybt brøl fylder hendes mund, da hun kaster sig frem.

Det er startskuddet til en spændende serie, der tager udgangspunkt i de gamle myter om amazonerne. Antiope skal tjene Tivaja som en af Moder Jords døtre. Derfor må hun sige farvel til livet som fri kriger. Hun er ulykkelig, men hun kan ikke undslippe sin skæbne – eller kan hun? Skal hun følge den udstukne vej, flygte til Athen med prins Teseus eller noget helt tredje?

Indhold
Antiope sidder i en bærestol på vej ud af Athen sammen med Teseus og hans mænd. Hun hører et horn i det fjerne. Det er signalet til kamp. Savnet svier i hende. Det er, som om hun hører, søsteren kalde, men hun ved, at hun aldrig skal se hende igen.

Pludselig stopper de. Hornet lyder igen. Det er alvor. Nogen vil angribe dem. Det er Antiopes stamme, der endelig er kommet for at befri hende. Det lykkes hende at få fat i en kniv, som hun holder for Teseus’ strube. Hun truer med at dræbe Teseus, hvis ikke mændene holder sig væk. Hun kan høre, at hun snerrer. For første gang siden den sorte storm mærker hun løven i sig. Kraften er i hendes stemme. Hun kan se det på det blik, Teseus sender hende. Den store mand er bange.

Lix: 11

Downloads
Læs uddrag fra en bog i serien

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
ISBN:
9788773698914
Forlag: Alinea 1. udg.
31. dec. 2017
Fag: Dansk Niveau: 2. klasse Redaktør: Trine Risom-Andersen
181 , 25 kr.
145 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms